– Det er ingenting ved dette laget jeg liker

Nådeløse Neville kommenterte søndagens oppgjør for Sky Sports, og var ikke nevneverdig imponert over gamleklubben. Her er et knippe utvalg av hva han sa fra kommentatorplass.

Tidligere United-spiller Gary Neville kommenterte oppgjøret mot Huddersfield på søndag for Sky Sports. Han sparte ikke på kruttet da han la frem hva han mente om det Manchester United presterte mot ligaens desiderte bunnlag. 

– Manchester United er ikke et lag. Jo mer jeg ser dem, jo sikrere blir jeg, de er ikke et lag. Dette minner meg om Tottenham før Mauricio Pochettino tok over. En gruppe spillere som ser ut som individualister uten glød, sa Gary Neville fra kommentatorplass.

Videre forteller han hvordan Pochettino demonterte laget bit for bit før de ble gode igjen, noe han mener Solskjær også burde gjøre.

Identifiserer seg mer med Huddersfield

Neville har ikke latt seg imponere av de blå-hvite, som for lengst var klare for nedrykk.

– Dette er Huddersfield Town som har slitt hele sesongen. Bare se på dem, de har ikke kvalitet, men jeg liker bedre å se på dem enn på Manchester United, om jeg skal være ærlig. Man kan i det minste identifisere seg med dem. Det er ingenting ved dette Manchester United-laget jeg liker. De er fryktelige, og en motløs gruppe mennesker, sa Neville. 

MOTLØSE MENN: Gary Neville savner en ståpåvilje i en spillergruppe han beskriver som motløs.

Som så mange andre har gjort, poengterer også Neville at dette ikke er første gang vi ser et Manchester United-lag som ikke leverer denne sesongen.

– Solskjær fikk jobben, etter det har alle spillerne blitt avskrudd. De har blitt avskrudd, så enkelt som det. Det er ingen bedre forklaring, sa den tidligere United-kapteinen i affekt. 

Refset Sánchez

Neville dro frem Alexis Sánchez som et stort mysterium.

– Jeg vet ikke om noen kan svare vitenskapelig eller logisk på det som har skjedd med Sánchez. Han har mistet alt. Selvtilliten, energien, beina, dribleferdighetene, målene. Det er ingenting igjen av Alexis Sánchez, sa han, og la til: 

– Men vi venter fortsatt på at han skal levere.

TIMEGLASSET RENNER UT: Vi har ventet på chileneren i lang tid, men hvor mye Sánchez er det igjen i timeglasset? Neville stiller spørsmål ved om vi så spilleren for siste gang i Uniteds drakt på søndag.

Det hersker liten tvil om at ikke alt er som det skal i toppen av Manchester United for tiden, og Neville savner noen som kan ta grep.

– Det ville vært strålende om klubben hentet inn en erfaren sportsdirektør og noen på rekruttering som kunne hjulpet manageren. Ole Gunnar Solskjær har fått nok. Var det siste gang vi så Alexis Sánchez i en United-trøye da han gikk inn i spillertunellen på stadion, spør Neville, og fortsetter:

– Det er mange viktige avgjørelser som må tas relatert til flere av spillerne i klubben, og han er én av dem.