Solskjærs drøm i oppfyllelse

Alt ligger til rette for at det blir en spesiell aften når Ole Gunnar Solskjær returnerer til Drømmenes Teater.

Tirsdagens Premier League-kamp mellom United og Cardiff City er ventet å bli en noe spesiell affære. Ikke bare returnerer Ole Gunnar Solskjær til Drømmenes Teater hvor han utallige ganger har gledet tusenvis av røde hjerter, men det kan også være dagen da Juan Mata debuterer for United.

I tillegg til Solskjær vil også «ex-reds» Magnus Wolff Eikrem og Mats Møller Dæhli være på plass, og muligens også Jo Inge Berget. Nærmest en norsk fotballfest på Old Trafford, med andre ord. I tillegg har også Frazier Campbell en fortid i United, mens Fábio og Wilfried Zaha ryktes å bli klare for Cardiff de nærmeste dagene de også.

Lørdag tok Cardiff City seg videre i FA-cupen da Bolton ble beseiret i en ganske så hendelsesfattig fotballkamp med David Moyes på tribunen.

På spørsmål om det var en perfekt oppladning til United-kampen svarte Solskjær følgende: sunnypk2

– Definitivt. For at spillerne skal få selvtillit og føle seg bra må du spille godt score mål, sa 40-åringen etter kampen ifølge Independent.

Solskjær innrømmer at det er en drøm å komme tilbake til Old Trafford som Premier League-manager hvor han spilte fra 1996 til 2007.

– Dagen jeg fikk jobben sjekket jeg når vi skulle møte Manchester United, sier den tidligere superinnbytteren.

– Siden da har jeg vært så travel at jeg ikke har hatt tid til å tenke på det, men nå er fokuset rettet mot den kampen, selvfølgelig. Det er en drøm.

Til tross for svake resultater den siste tiden har Juan Mata sørget for ny optimisme på Old Trafford. Solskjær er ikke fremmed for spanjolens kvaliteter, men skulle gjerne sett at overgangen ikke hadde gått i boks før tirsdagens kamp.

– Jeg tror han må vente til neste uke med å spille for United! sier Solskjær før han gir en mer saklig vurdering av playmakeren.

– Han er en av de beste spillerne i verden. Han har gjort det fantastisk for Chelsea de siste årene. United har signert en topp, topp spiller.