– Det er dette vi ønsker å se fra dem

MANCHESTER: Ole Gunnar Solskjær sier han ikke er overrasket over at alle de tre angrepsspillerne kom på scoringslisten mot Partizan. – Det var nettopp dette vi ønsket ved å gi alle tre sjansen, sier Solskjær.

Manchester United er videre til 16-delsfinalen i Europa League etter 3-0 mot Partizan på Old Trafford.

Ole Gunnar Solskjær ba om trøkk fra starten av. Han ba om mål. Og han ba også  om en kamp der United ikke tok foten av gasspedalen selv om det ble scoringer, men i stedet fortsatte å jage nye scoringer.

Mason Greenwood, Anthony Martaial og Marcus Rashford sørget for at Solskjær fikk det akkurat som han ville.

– Dette var grunnen til at vi spilte med alle tre i dag. Alle scoringene var klasse. Vi kunne hatt flere, men den første scoringen til Mason gir oss trygghet. Anthony sin scoring var dagens prestasjon, mens jeg er veldig glad for at Marcus scoret med venstrefoten. Han kommer ofte til situasjoner der det er naturlig for ham å avslutte med venstrefoten, sier Solskjær på pressekonferansen etter kampen.

Iskald Greenwood

I det som ble den mest underholdende kampen på Old Trafford siden serieåpningen mot Chelsea i august skjønte United-fansen tidlig at de hadde noe spesielt i vente.

Før det var spilt fem minutter stod det nemlig «1-1» i annullerte mål, før både Rashford og Martial misbrukte fete sjanser til å sende United i ledelsen.

Men etter drøye 20 minutter kunne ikke Partizan stå imot Uniteds press. Rashford fant Mason Greenwood med en strålende pasning og 18-åringen viste hvorfor Ole Gunnar Solskjær kaller ham en av de beste avslutterne han har sett.

Greenwood tok den ekstra berøringen han hadde tid til og plasserte ballen vakkert i nærmeste hjørne.

– En strålende avslutning fra en naturlig begavet avslutter, sier Solskjær.

NYDELIG SCORING: Anthony Martial tråklet seg gjennom hele Partizan-forsvaret og besørget 2-0 for United. Da var kampen i realiteten avgjort.

Ikke lenge etter var det Anthony Martials tur. Med nydelig fotarbeid, og en liten porsjon flaks, tråklet framnskmannen seg forbi Partizans forsvar og satte ballen i mål.

For første gang siden 2-1-seieren mot Brighton 19. januar scoret United to mål før pause på Old Trafford, men United var ikke ferdige.

Like etter hvilen økte Rashford til 3-0 med en suser etter flott samspill med Ashley Young.

– Dette er oppskriften på hvordan vi ønsker å spille. Partizan ga oss rom og det gagnet oss. Guttene lærer hele tiden og de tar med seg denne erfaringen. Ok, det var ikke Premier League-motstand, men det var likevel en god kamp, sier Solskjær.

– Usikker på Scott-skade

Det eneste skåret i gleden for United var en skade på Scott McTominay i 2. omgang.

– Jeg vet ikke hvordan det er med Scott. Han sa han var ok, men det var i ankelen så han måtte gi seg. Forhåpentligvis er han snart tilbake, sier Solskjær.

United hadde flere brukbare muligheter til å score både fire og fem torsdag kveld og aller bakerst nekter simpelthen Sergio Romero å slippe inn mål.

United er nå det eneste laget som ikke har sluppet inn mål i årets Europa League.

NY FULLTREFFER: Marcus Rashford jubler etter 3-0-scoringen. Rashford står nå med fem mål på syv kamper på Old Trafford denne sesongen. Det er én scoring mer enn han maktet på 23 hjemmekamper sist sesong.

Dermed er avansementet i boks for United, noe som gir Ole Gunnar Solskjær muligheten til å spare en rekke spillere i de to siste gruppekampene mot Astana og AZ Alkmaar.

Partizan-trener Savo Milosevic advarte på forhånd mot det han kalte veldig gode United-spillere og innrømmer at det ble minst like tøft som han fryktet.

– Dette ble en vanskelig kamp for oss. Vi klarte ikke å håndtere tempoet til United og har ikke så mye vi kan si på resultatet, sa Milosevic.