– Det er dette man ønsker fra sine beste…

Her er Supporterklubbens spillerbørs etter 2-1-seieren mot West Ham.

Denne gangen var det Supporterklubbens Dag Langerød som delte ut børskarakterer.

Manchester United – West Ham 2-1

19.min: 1-0 Paul Pogba (straffe)
49. min: 1-1 Felipe Anderson
80.min: 2-1 Paul Pogba (straffe)

United: De Gea, Dalot, Jones, Smalling, Rojo (Pereira 75), Fred, Pogba, Mata (Rashford 55), Lingard, Martial, Lukaku (Greenwood 75)
Benk: Romero, Lindelöf, Darmian, McTominay,

West Ham: Fabianski, Zabaleta (Fredericks), Ogbonna, Balbuena, Masuaku, Rice, Noble, Snodgrass, Lanzini (Diangana 62), Anderson, Hernandez (Antonio 73)
Benk: Adrian, Dioup, Obiang, Holland

– Dette var ingen god United-prestasjon. Siden spillerne på børsen starter med en 6er, så blir det da begrenset hvor høyt man kan ende, selv for de som var akseptable eller avgjørende. Jeg synes Fred, Pogba og Jones var best før pause, men det ble mer variabelt etter hvilen av alle sammen, selv om Pogba til slutt ble helten og den store redningen på en dårlig dag, sier Langerød.

David de Gea – 6,5
Ja, det var noen dårlige utspill/utkast, og det ene, i 2. omgang var spesielt ille og førte til baklengsmål. Det trekkes han også for, men 1. omgangen var solid nok og redningen på Antonios heading er antakeligvis forskjellen på null poeng, hvis bortelaget hadde tatt ledelsen, og det som faktisk blir tre poeng.

Diogo Dalot – 5
Det er ikke sånn at han var veldig svak med ball, men ble altfor lett passert da han var høyreback og United slet også litt på venstresiden like etter at han ble flyttet over dit. Utgjør heller ikke særlig med trussel offensivt. Nesten vurdert ned mot 4,5…

Chris Smalling – 5,5
Ikke like overbevisende i duellspillet som tidligere, men må samtidig få et lite pluss for at han gjorde et meget godt forarbeid til Rashfords store sjanse til 2-1 i 2. omgang. Det fordi vi skapte så lite i denne kampen at det vi skapte faktisk må få betydning. Hele forsvarsrekka trekkes imidlertid for at vi slet i store deler av kampen, også med å renske unna. Det var mye antydning til kaos.

Phil Jones – 5,5
Høyst variabel, men tar også bra for seg i en del dueller. Bestemann i backrekka, egentlig. Mer solid før pause enn etter, var min følelse. Typisk Jones at han til slutt klarerer med hodet mens blodet drypper fra et kutt.

Marcos Rojo – 5 (ut for Pereira 75)
Startet ganske bra. Det var på motsatt side West Ham oftest kom seg forbi, og han var involvert positivt før den første straffen. Spilte seg imidlertid ned utover i kampen da han slet i duellene etter pause – og hvor var han på Felipe Andersons utlikning? Den trekkes han klart for.

Fred – 6
Uniteds beste før pause, så vidt foran Pogba, gjør da nesten alt rett i rollen sin. Det var imidlertid lite å se av det etter pause, da United ikke hang sammen som en enhet. Spilte seg ned de siste 45, men fortsatt en akseptabel prestasjon på en vanskelig United-dag.

Juan Mata – 4,5 (ut for Rashford 55)
Må få pluss for å ha skaffet straffen som ga 1-0, men dette var ikke bra. Utgjør svært liten forskjell, selv om det var et par ok pasninger innimellom.

Paul Pogba – 7
God de første 25 minuttene, og sikker på 1-0-målet, men forsvant utover i 1. omgang. Variabel etter pause, men enda sikrere på 2-1 i 2. omgang der han selv også slo pasningen som sendte Martial alene med keeper. Ikke fantastisk, men involvert i en del av det United skaper på en dårlig dag og hva er det man ønsker fra sine beste? Jo, at de faktisk utgjør en forskjell. Spesielt da laget sliter. Det gjorde han i dag, selv om begge målene kom etter straffer.

Jesse Lingard – 4
Jeg sliter med å finne mange positive eksempler fra hans kamp. Han løper mye, ja, men det ble ingenting av det – verken med eller uten ball i denne. Også knust av Antonio da han måtte gjøre en defensiv jobb utover.

Anthony Martial – 5
Som med Mata og Lingard, veldig svak veldig lenge. Fikk ball i så mange gode posisjoner før pause, men mistet den nærmest på uforståelig vis. Til slutt så skaffet han straffen som ga seier, noe som må telle positivt, men dette var rett og slett en meget svak kamp av trioen Lingard, Mata og Martial.

Romelu Lukaku – 5 (ut for Greenwood 75)
Best av de fire offensive før pause, spesielt da han fikk løpe litt i bakrom. Da kom han seg flere ganger forbi motspiller og fant også medspiller, men samtidig veldig lite med etter pause. Spilte seg altså ned.

Marcus Rashford – 6 (inn for Mata 55)
Positiv start på innhoppet, kunne scoret fra skrått hold, men da United slet utover i kampen så slet han også med å få frem det vi vet han kan. Likevel totalt sett bedre enn de andre offensive spillerne som startet, selv om han var nærmere 5,5 enn 6,5…

Andreas Pereira og Mason Greenwood spilte for kort tid til å få karakter.