– Det er den beste følelsen jeg har hatt i mitt liv

Alejandro Garnacho scoret to mål, og stjal dermed de fleste overskriftene igjen, men det var kaptein Rhys Bennett som scoret Uniteds første, og det var midtstopperen som løftet troféet etter kampen.

– Det er den beste følelsen jeg har hatt i mitt liv, sa Bennett til MUTV om troféløftet.

– Jeg har akkurat spilt fremfor 75 000 tilskuere på Old Trafford [egentlig 67 492 tilskuere offisielt, journ.anm.], akkurat som jeg har drømt om siden jeg var en liten unge, siden jeg startet i denne klubben. Det er alt jeg har drømt om, og å vinne FA Youth Cup er en stor prestasjon.

Bennett roste også Forest-spiss Detlef Esapa Osong for å ha gjort livet i United-forsvaret utfordrende, men mer interessant var det å snakke om det som skjedde på den andre banehalvdelen, der Bennett jo headet United i ledelsen.

MUTVs Ben Ibson spurte Bennett om hvor mange ganger han kommer til å se det målet opp igjen, og Bennett svarte som de fleste andre røde Manchester-gutter ville svart:

– For å være ærlig tror jeg at jeg aldri kommer til å slutte å se på det, det er den beste følelsen jeg noen gang har hatt i mitt liv, sa Bennett (igjen).

Manchester United v Nottingham Forest: FA Youth Cup Final
HEADET UNITED I LEDELSEN: Rhys Bennett.