– Det er bare på grunn av fargen på huden min

Den siste tiden har flere av Uniteds spillere opplevd rasisme i sosiale medier i forbindelse med kamper. Så sent som onsdag var FA-cup helten mot West Ham, Scott McTominay ute og fortalte hvordan han følte seg dårlig når han så Axel Tuanzebe på treningsfeltet etter kampen mot Everton.

Kvinnelagets Lauren James, på sin side, er ikke kjent for å ta til sosiale medier for å snakke om ting, men foretrekker å la beina snakke for seg på banen med å levere gode kamper.

Nå har hun imidlertid tatt bladet fra munn, og har i et leserbrev til dagens utgave av The Telegraph åpnet opp om sine tanker.

– Jeg er 19 år, og sitter her for å skrive om rasisme, bare på grunn av fargen på huden min. Det er helt utrolig. Jeg er stolt av huden min, og jeg er glad i hudfargen min, skriver James i leserbrevet sitt.

Hun forteller videre at hun ikke forstår hvorfor rasismen rettes mot henne. Likevel innrømmer hun og at det ikke er første gangen hun er borti rasisme. Nå ønsker hun, som så mange andre, at både fotballforbundet og at de forskjellige plattformene skal ta et tak.

– En del av meg har lurt om vi utøvere kan ta et overtak med å slette profilene våre, og gå offline, men nei. Det vil bare vise at rasistene vinner. Facebook tar nå sterkere grep når det kommer til rasistiske meldinger, og det er en god start, men det må gjøres mer.