– Det er alltid viktig å vinne

Juan Mata etter seieren på Ullevaal stadion.

Det gikk mot 0-0 på Ullevaal stadion for United, etter en frustrerende kamp hvor United gikk på avslutning etter avslutning, men uten å klare å overliste keeper.

På overtid viste imidlertid Paul Pogba sin briljanse med en glimrende ball i bakrom til Juan Mata, og spanjolen ble felt. Dermed straffe, 1-0 ved Mata selv og sommerens femte seier på fem forsøk.

– De hadde en veldig god keeper, men det er alltid viktig å vinne.

– Vi fikk imidlertid en fin gjennomkjøring, ingen skader, møtte glimrende fans og nå har vi en hel sommer bak oss hvor vi har fått trent på stil, taktikk og fysikk. Resultatene har også vært gode. Vi står foran en spennende sesong, hvor vi vet at vi må levere bedre enn forrige sesong, sier Mata til MUTV.

FORNØYDE: United presset inn 1-0 på overtid mot Kristiansund, og kunne feire sesongens femte seier på fem forsøk denne sommeren.

Spanjolen understreket at de første 2-3 ukene av sommeren var klart hardere enn forrige sesong under José Mourinho, men også at spillerne nå setter krav til hverandre.

– Atmosfæren er også bra, alle er villig til å gi det som må til og det er det første steget på veien, sier Mata.

Han takket også fansen.

– Støtten har vært glimrende. Det er rørende å være her, og jeg kan bare si takk. Jeg skal prøve å gi alt jeg kan videre i sesongen.