– Det der er en mann, ikke en gutt!

Mange har nok sett for seg Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Marcus Rashford og Edinson Cavani når United stiller toppet lag senere i sesongen.

Mason Greenwood viste mot Leeds at han vil gjøre noe med det.

– Denne utgaven av Greenwood skal Sancho, Rashford og Cavani slite med å sende ut på benken, het det i Supporterklubbens spillerbørs rett etter kampslutt.

Én ting var den fantastiske 2-1-scoringen, løpet og hvordan han brukte kroppen til å komme seg forbi Leeds-backen og så dunket ballen inn via bortre stolpe.

feireleeds
PÅ KNÆRNE MED BRUNO: Greenwood og den elleville feiringen av 2-1-målet.

Like imponerende var det generelle spillet, touchene og teknikken.

Med scoring mot Leeds står han med ni mål på sine siste 15 United-kamper.

– Masons utvikling har vært fantastisk, sier Ole Gunnar Solskjær.

– Måten han stakk av for det andre målet. Det er en mann sammenliknet med den gutten som var i førstelaget for to år siden. Jeg er overlykkelig over det han har gjort denne sommeren for å komme i god fysisk form.

Greenwood, som fortsatt bare er 19 år gammel, sa selv dette etter kampen.

– Dette var en veldig, veldig stor seier. Leeds løp hele kampen, men jeg vil egentlig ikke snakke om dem. Vi vet at vi matche dem kilometer for kilometer. Men vi har tre poeng og det er det som betyr noe.

– Selv så føler jeg meg sterk, jeg føler meg bra. Trenerteamet har hjulpet meg til å starte sesongen sterkt og det viste seg i dag, sa 19-åringen – som også roste Old Trafford-publikummet.

– Fansen var fantastiske. Jeg er veldig glad for at de er tilbake.