– Topp fire blir veldig vanskelig nå

Juan Mata scoret målet som sendte United i føringen, men måtte skuffet innse at plassen i topp fire mest sannsynlig røk.

United måtte vinne, og uavgjort betyr at mye må gå de rødes vei i de to siste kampene hvis det skal bli Champions League neste år. Mata la ikke skjul på at stemningen i United-garderoben var laber etter kampen.

– Vi ville så klart vinne, og vi måtte det, så vi er veldig skuffet. Vi gjorde en god første omgang, der vi scoret og skapte gode sjanser, sa Mata til Sky Sports etter kampen.

– Det er slik vi bør starte hver eneste kamp, spesielt hjemmekampene. Vi spilte godt og presset hardt, og fikk publikum med oss, fortsatte spanjolen.

– Nivået hans er udiskutabelt

Mata fikk også spørsmål om sin gode venn, David de Gea. Keeperen, som har vært Uniteds beste spiller de siste sesongene gjorde igjen en tabbe, som kan ha kostet United en plass i Champions League.

1-0: Juan Mata ga United ledelsen i første omgang.

– Han har vært fantastisk for denne klubben, og vært den beste spilleren her de siste årene. Alle har noen dårlige dager i løpet av karrieren, men det viktigste er hvordan man reagerer. For meg er nivået hans udiskutabelt, sa Mata om lagkameraten.

– Er topp fire-sjansen bort nå?

– Det blir veldig vanskelig nå. Det er ikke bare opp til oss, men vi må bare vinne våre to siste kamper, og se hva som skjer. Men vår beste sjanse var å ta tre poeng i dag, så klart.

Shaw: – Vi er ekstremt skuffet

Matas pasningslegger på 1-0-scoringen, Luke Shaw, fortalte om en frustrert United-gjeng, som ikke fikk med seg det resultatet de ville.

– Så klart (er vi frustrerte), og ekstremt skuffet. Jeg følte at den første omgangen var briljant. Vi hadde en kampplan og fulgte den, og skapte sjanser som vi ikke tok vare på, sa en nedbrutt Shaw til MUTV.

ASSIST: Luke Shaw gjorde nok en bra kamp på venstrebacken til United, og leverte en assist.

– Det oppsummerer egentlig sesongen vår. Vi har hatt så mange sjanser som vi ikke har tatt, og det kostet oss seieren i dag også, fortsatte han.

Venstrebacken har ikke gitt opp håpet om å komme topp fire.

– Vi er som sagt fryktelig skuffet akkurat nå, men alle har sett resultatene i Premier League i det siste. Alt kan fortsatt skje. Det er i deres (Chelsea) hender nå, men det eneste vi kan gjøre er å vinne våre to siste kamper og se hvor det bringer oss.