Det blir nok neppe noe lignende som dette …

De to siste Champions League-kampene på denne datoen har vært av det hyggelige slaget.

United får besøk av Barcelona på Old Trafford onsdag kveld, i en kvartfinaleduell der Barcelona nok må finne seg i et solid favorittstempel.

Dermed er det bare å se seg om etter alle tegn eller omen på at dette kan gå bra, og dette er faktisk samme dato som United smadret Roma 7-1 på i kvartfinalen av Champions League i 2006/07-sesongen.

Akkurat dét er det nok bittelitt vanskelig å se for seg at vi skal kopiere.

Da er det kanskje mer verdifullt å nevne at vi vant 3-2 hjemme mot Deportivo La Coruña forrige gang vi møtte spansk motstand på denne datoen.

Den gang scoret Solskjær to av målene, og United avanserte til semifinalen av turneringen.

En kveld av de helt sjeldne

Oppgjøret mot Roma var en av de kampene hvor nesten alt fungerte. Vi måtte vinne etter å ha tapt 1-2 i Roma i den første kampen, og Michael Carrick sendte United i ledelsen etter litt over ti minutts spill.

Alan Smith doblet ledelsen med det eneste United-målet han scoret etter den alvorlige skaden han pådro seg året før, og for et en-touch-spill det var i forkant av målet!

Rooney satte inn 3-0 i det 18. minutt, før Ronaldo like før og like etter pause økte til 4-0 og 5-0.

Michael Carrick dunket inn nok et mål fra distanse, før Old Trafford-publikummet applauderte Daniele De Rossi for et pent reduseringsmål.

Solskjær kom for øvrig inn for Ryan Giggs – som på det tidspunktet absurd nok stod med hele fire målgivende pasninger – i det 61. minutt av kampen. Solskjær fulgte opp ved å slå den målgivende pasningen da innbytter Patrice Evra (for anledningen som høyreback) fastsatte sluttresultatet til 7-1.