– Det blir blytungt å snu dette

MANCHESTER: – Vi skapte nok sjanser til å få med oss noe fra Old Trafford, sier Ole Kristian Selnæs til United.no

 

Nordmannen startet kampen mot United på benken, men var et veldig friskt pust da han kom inn. Og trønderen var nær ved å gjøre det helt store bare minuttet etter at han entret Old Trafford.

Nær målgivende etter sekunder

Selnæs fant Nolan Roux med en nydelig pasning, men skuddet til Roux gikk over både United-keeper Sergio Romero og tverrliggeren. 

Det som kunne blitt et fantastisk innhopp ble i stedet til en frustrerende kveld for trønderen som er United-fan. 

Nå står både han og lagkameratene praktisk talt tomhendte tilbake etter det som lenge så lovende ut.

– Det blir knalltøft nå. Dette var et dårlig resultat for oss, medgir Selnæs til United.no etter kampen. 

Men det kunne sett så mye bedre ut sett med bortelagets øyne. St. Etienne gikk respektøløst til verks og hade flere farlige sjanser før pause.

– Føles ikke så kult nå

– Jeg er kanskje ikke den mest objektive, men 3-0 gir ikke det rette bildet av kampen. Vi skapte sjanser, men var Ineffektive og det er skuffende, sier Selnæs.

NEDTUR: Ole Kristian Selnæs kunne slukøret konstatere at det var Zlatan Ibrahimovc som stjal showet på Old Trafford torsdag kveld. – Det blir blytungt å snu dette nå, medgir han overfor United.no

Å få spille på Old Trafford er de fleste United-supporteres drøm, men da United.no snakket med Selnæs ved midnatt følte han det ikke slik.

– Nei, akkurat nå føles det ikke så kult, men når jeg får det litt på avstand så kan jeg sikkert ta det med meg som en kul opplevelse, forklarer han. 

Selnæs tror de entusiastiske supporterne til St. Etienne kan skape en heksegryte i returkampen om en uke.

– De var fantastiske her på Old Trafford og det blir enda bedre trøkk hjemme. Om alt klaffer, vi får en tidlig straffe og United et tidlig rødt kort, hvem vet, kanskje er det muligheter. Slikt kan skje i fotball, sier Selnæs.

Men legger til:

– Med dette utgangspunktet blir det blytungt. Det sier seg selv.