Det ble bedre etter at han kom innpå – uten at det hjalp stort

Tirsdag kveld var én utlånt Manchester United-spiller i aksjon.

Brandon Williams skuffet stort mot Arsenal på Boxing Day, og med et tøft kampprogram var det derfor flere grunner til at det ikke var overraskende å se Williams på benken fra start da Norwich besøkte Crystal Palace.

Norwich var tydelig svekket, og ikke bare i venstrebackposisjonen, og Palace ledet 3-0 til pause på Selhurst Park.

Crystal Palace v Norwich City - Premier League
TAKKET FANSEN: Brandon Williams etter kampen mot Crystal Palace.

Dean Smith bestemte seg for å bytte inn Williams i pausen, og andreomgangen ble målløs. En klar forbedring, selvsagt, men det må jo da også sies at hjemmelaget roet ned, og at andreomgangen nok ble enklere for Williams enn den var for Dimitris Giannoulis i førsteomgangen.

Norfolk Live ga Williams karakteren 4 på spillerbørsen, noe som virker noe strengt ut fra hvordan de beskriver det, men gode karakterer var vel kanskje uansett ikke spesielt fristende å gi etter lagets skuffende forestilling.

– Erstattet Dimi Giannoulis i andreomgangen. Spilte brukbart, men Palace tok foten av gasspedalen etter å ha gått opp i 3-0, var dommen fra Norwich-skribent Michael Mutch.

Alle de utlåntes kamper onsdag er utsatt, men torsdag kan potensielt James Garner være i aksjon for Nottingham Forest mot Huddersfield Town. Will Fish var (som vanlig) ikke i Stockports tropp da de vant 1-0 borte mot Solihull Moors tirsdag kveld.