– Det betyr mye å være tilbake i Champions League

Høstens Champions League-spill er i boks.

Det er fakta etter at United til slutt slo Chelsea med solide 4-1 torsdag kveld. Selv om London-laget scoret det siste målet så var det egentlig etter hvert bare et spørsmål om hvor stor seieren ville bli.

Dermed overtok United også 3. plassen på tabellen før siste seriekamp, hjemme mot Fulham søndag.

– Det betyr mye å være tilbake i Champions League, som er en fantastisk turnering å være med i. Alle her er derfor nå glade for seieren. Så handler det nå videre om å levere i de siste par kampene, og så fortsette utviklingen, sier Victor Lindelöf.

– Dette handler om å nå målene våre, og det klarte vi med Champions League-plassen. Vi vet også hva det betyr for United-fansen, som også vil være glade for at Liverpool nå ikke vil være der. For oss spillere handler det imidlertid ikke om det. For oss handler det om å være best mulig, ettersom vi er de eneste som tar vare på oss selv, sier Bruno Fernandes.

Chelsea-kampen var imidlertid ikke prikkfri. Til det fikk London-laget for mange sjanser.

– Det var mye rom utpå der, og vi kunne kontrollert kampen bedre. Vi kunne holdt i ballen bedre og vært mer kompakte. De spilte tidvis for lett gjennom oss, men samtidig scoret vi fire mål og vant kampen. Det var det viktigste, sier Lindelöf.

Se video-sammendrag fra kampen her:

 

Han er dermed klar på at det har vært en bra sesong.

– Ja, men det har vært en del virkelig svake kamper, men også en del bra og noen veldig gode prestasjoner også. Så vant vi ligacupen, er klare for Champions League, men som lag er det viktig at vi utvikler oss – og det har vi gjort denne sesongen, sa svensken.