– Det betyr alt for meg

Søndag 13.30 (skandinavisk tid) spiller United-kvinnene hjemme mot Everton, og det som er spesielt med den kampen er at den spilles på Old Trafford.

United vant 2-0 mot West Ham på Old Trafford i fjorårssesongen, så de har spilt der før også, men det var jo uten tilskuere, så dette blir selvsagt noe helt annet.

Ekstra spesielt er det naturligvis for United-supporterne på laget, som for eksempel lagets målpoengdronning, Ella Toone.

– Det betyr alt for meg, fortalte Toone til 90min.

– Som en som vokste opp som United-fan, så er dette stadionanlegget en enorm del av meg. Jeg kommer til å familien min og venner på tribunen, i tillegg til våre fantastiske supportere.

Manchester United Women v West Ham United Women - Barclays FA Women's Super League

– Det kommer til å være en spesiell dag for oss alle, og spesielt for meg. Jeg vokste opp i akademiet, og ønsket alltid å spille på denne banen foran fansen. Jeg ønsker bare å gå ut der og nyte det så mye som jeg kan.

– Vi kommer til å ha så mange flere fans enn vi gjør i Leigh. Forhåpentligvis vil fansen som ser oss for første gang komme og støtte oss i Leigh også, sier Toone.

En annen United-fan, Diane Caldwell, publiserte disse bildene på Twitter i etterkant av at hun signerte for klubben i januar.

I et intervju med avisen i har Caldwell snakket om det at drømmen om å spille på Old Trafford nå blir til virkelighet.

– Da jeg var et barn, så sa jeg til meg selv at jeg skulle spille her en dag. Jeg vet ikke hvordan jeg tenkte at jeg skulle gjøre det på det tidspunktet, men å faktisk endelig komme hit, og å få spille på den gressmatta, kommer til å være en utrolig opplevelse. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det med ord.

I i-artikkelen nevnes det for øvrig at United skal ha solgt 28 500 billetter til kampen (tall fra fredag).

Kampen sendes på V Sport 2 (Norge), TV3 Max (Danmark) og V Sport Premium (Sverige), i tillegg til på Viaplay i alle tre landene.

Manchester United Women v Leicester City Women - Barclays FA Women's Super League
FÅR ENDELIG SPILLE PÅ OLD TRAFFORD: Veteranen Diane Caldwell.