Derfor sier hun nei til Phil Neville

Leah Galton er ikke i Phil Nevilles landslagstropp – men det er ikke fordi hun ikke er god nok.

Da den engelske landslagstroppen ble tatt ut 29. oktober, så var både Mary Earps og Abbie McManus med i troppen – som ventet.

Uniteds sannsynligvis beste spiller denne sesongen, Leah Galton, var derimot ikke blant navnene i Phil Nevilles tropp.

Ikke fordi hun ikke er god nok – Neville har vært til stede på flere United-kamper denne sesongen, og har nok selv sett at Galton har terrorisert de fleste høyrebackene hun har møtt hittil – det skal være Galton selv som har gitt beskjed om at hun ikke vil være med.

Casey Stoney og United har kommet med en pressemelding, hvor de forklarer situasjonen.

– De fleste er klar over at Leah tok en pause fra fotballen tidlig i 2018 før hun gikk til United, og at hun hadde mistet kjærligheten til fotballen. Siden hun kom til klubben har vi jobbet sammen om å skape et miljø hvor hun kan være fornøyd og kose seg med fotballen igjen, og som jeg har sagt tidligere mener jeg at hun er en av de beste vingene i landet, sier Stoney.

– Å spille for landslaget ditt er noe Leah og andre spillere drømmer om. Når det er sagt, så er det viktig for meg om at en spillers behov kommer først, og å se dem som mennesker; Leah har akkurat begynt å finne tilbake til kjærligheten til fotballen igjen, og jeg støtter henne fullt og helt i at hun ikke er klar for det neste steget ennå.