Derfor ønsker han å bli i United

– Det blir ikke en annen klubb i England neste år, nei, sier Michael Carrick til Sky Sports.

Michael Carricks kontrakt går ut til sommeren, og han har ennå ikke forlenget kontrakten sin med klubben. Selv er han imidlertid klar på at hans fremtid ikke ligger hos en annen engelsk klubb.

– Jeg har hatt for mange øyeblikk her til å gå til en annen klubb. Jeg har satt det i et par måneder nå, men jeg nyter virkelig å spille fotball her. Når en kommer til min alder, og det nærmer seg slutten, så får en selvsagt disse spørsmålene men jeg forsøker bare å spille og å konkurrere om en plass på laget, sier Carrick.

– Ikke tenkt så mye på det

Selv om engelskmannen ikke har lenge igjen av sin kontrakt, forhaster han seg ikke. For Carrick handler det først og fremst om å prestere på banen.

– Jeg føler meg bra om dagen og vi er inne i en travel periode, så jeg har ikke tenkt så mye på det. Jeg har bare spilt og konsentrert meg på hva vi kan oppnå denne sesongen.

Carrick er 35 år, og har vært i United i 11 år til sommeren. Da skal han også hedres med en testimonialkamp, hvor blant andre Sir Alex Ferguson kommer på besøk. Det gjør også en rekke andre stjerner fra 2008-laget til United.

– Mourinho en vinner

Den tidligere Tottenham-spilleren er også full av lovord om sin nåværende manager José Mourinho.

– En kan se at Mourinho er en vinner og at han har vunnet hvor enn han har vært. Deter nettopp dét som driver ham og at alt handler om å vinne, sier Carrick.