Derfor manglet 17 A-lagsspillere mot Aston Villa

Det var ikke et fulltallig United som møtte Aston Villa.

Slik stilte United fra start:

Dean Henderson – Diogo Dalot, Timothy Fosu-Mensah, Harry Maguire, Luke Shaw – Scott McTominay, Donny van de Beek – Jesse Lingard, Marcus Rashford, Daniel James – Odion Ighalo.

Ethan Galbraith var første innbytter som kom inn, da han kom inn for Scott McTominay i pausen. Senere kom Teden Mengi inn for Odion Ighalo, Brandon Williams kom inn for Diogo Dalot, Lee Grant kom inn for Dean Henderson, mens Anthony Elanga erstattet Marcus Rashford.

James Garner var ubenyttet innbytter.

Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News har, på både Twitter og i en artikkel, skrevet litt om hvorfor en rekke spillere manglet i det som er en sesongoppkjøring ganske langt utenom det vanlige, hvor noe av det viktigste er at spillerne også får nok hvile.

  • David de Gea og Anthony Martial spilte i Nations League-kamper for henholdsvis Spania og Frankrike i landskampperioden som ble avslutter denne uka. De kunne nok fort spilt her, men hvile ble prioritert. Scott McTominay spilte landskamper også, men spilte likevel førsteomgangen mot Aston Villa.
  • Mason Greenwood trener ikke med resten av stallen etter Island-turen, og Luckhurst skriver at han ikke trener med resten av stallen før neste uke.
  • Paul Pogba og Axel Tuanzebe er ikke kampklare ennå. I en annen artikkel skriver Luckhurst at Tuanzebe er tilbake etter operasjonen som har holdt ham utenfor, og rehabiliteringen skal gå bra. 22-åringen har ifølge en Luckhurst-kilde stor tro på sjansene sine til spilletid i United denne sesongen.
  • Victor Lindelöf har spilt mye, og har vært sliten, og stod over. Han stod også over den ene Nations League-landskampen.
  • Chris Smalling og Marcos Rojo trener for seg selv, heller enn med resten av laget, siden de kan være på vei bort.
  • Sergio RomeroAaron Wan-BissakaEric BaillyPhil Jones, Nemanja Matic, Fred og Juan Mata har ikke vært på trening på Carrington heller, noe Luckhurst går ut fra at er av karantenegrunner.
  • Andreas Pereira har derimot vært på trening, men var ikke i stallen likevel, uvisst hvilken grunn.
  • Bruno Fernandes har vært i Portugal, og har brukt tid med familien sin der etter at kona nettopp fødte parets andre barn.