Derfor må De Gea vente på comebacket

– Jeg husker ikke om han kom hit mandag eller tirsdag, sa Ole Gunnar Solskjær.

Spørsmålet gjaldt David de Gea, som nå har returnert til Manchester igjen, men som har vært i isolasjon siden returen.

Det betyr at han ikke har kunnet trene med United.

The Times skriver imidlertid at reglene er slik at den ti dager lange karantenen kan kuttes ned til bare fem dager hvis man tar en ordentlig coronatest – en såkalt PCR-test – på dag fem.

Returnerte De Gea til Manchester mandag så kan han altså ta en slik test lørdag.

Utfordringen er at det kan ta opp til 24 timer å få svar på den første testen, og at det deretter kreves uansett enda en PCR-test, tatt av Premier League, for at De Gea skal kunne være på Old Trafford i forbindelse med kamp igjen.

Den testen vil også kunne ta opp til 24 timer å få svar på, så dette vil, hvis Solskjær uttalte seg korrekt om at De Gea tidligst ankom Manchester igjen mandag – ta for lang tid til å få i orden til West Ham-kampen.

TO GODE ALTERNATIVER: Det skal bli spennende å se hvordan Ole Gunnar Solskjær bruker keeperne når David de Gea er helt klar for spill igjen.

De Gea skal imidlertid kunne trene med United igjen så fort den første coronatesten er negativ.

Så spørs det hva Ole Gunnar Solskjær gjør når den spanske keeperen er klar.

Etter West Ham-kampen er det bare to kamper igjen før landslagspausen. Først er det AC Milan i Europa League. Så er det Leicester i FA-cupen. Begge disse oppgjørene er kamper Henderson normalt har stått, siden han har vært cupkeeper, men kanskje blir det nå en annen vurdering fra United-manageren.