Derfor beholder han James i elleveren

Etter at Real Sociedad ble slått med kalassifrene 4-0 i midtuka, gjør United-trener Ole Gunnar Solskjær fem endringer på laget, før møtet med Newcastle søndag kveld.

Blant endringene er at Scott McTominay erstattes av Nemanja Matic, som danner midtbanepar sammen med brasilianske Fred.

De har spilt sammen før, påpeker Solskjær til MUTV.

Samtidig kommer endringene som følge av skadeproblemer på midten. Fra før av var det kjent at Paul Pogba vil være utilgjengelig til mars, mens Donny van de Beek ikke var i troppen før torsdagens europaligaoppgjør.

McTominay var et tvilstilfelle før søndagens kamp, og med fasit i hånden ser man at heller ikke skotten ble klar til oppgjøret med Newcastle, som følge av en ankelskade.

Paul, Donny og Scott er alle skadd, så jeg er glad jeg har Fred og Nemanja, sier Solskjær.

I et TV 2-sendt intervju, forklarer Solskjær at Edinson Cavani også er ute med skade, og at uruguayaneren forhåpentligvis vil være klar igjen enten til returoppgjøret mot Real Sociedad eller Premier League-møtet med Chelsea søndag.

SKADET: Scott McTominay går glipp av søndagens møte med Newcastle.

En som derimot er klar, og i startelleveren, er Daniel James.

Waliseren har ikke fått voldsomt med spilletid denne sesongen, men imponerte mot Real Sociedad. Lynvingen leverte blant annet én scoring, da United nærmest sikret avansement allerede i første oppgjør.

Jeg synes prestasjonen hans var ypperlig. Han gir oss energi i presset, han gir oss løp i bakrommet og gir oss bredde. Vi syntes han fortjente en ny start, forklarer Solskjær.

Nordmannen får med seg et noe annerledes støtteapparat til Old Trafford.

Flere av trenerne tilknyttet førstelaget har testet positivt for coronaviruset, og Solskjær får dermed selskap av blant andre Mark Dempsey og Nicky Butt.

Det er ingen hindring for Solskjær.

Jeg har jobbet med Mark så lenge. Nicky vet alle om, selvfølgelig. Jeg får gode råd derfra.

Du kan følge kampen her.