– Dere vil alltid være i hjertet mitt

Forrige uke skrev vi om United-ungguttene som er på vei ut fra klubben, og spanske Arnau Puigmal var en av de spillerne.

Mandag kveld la 20-åringen ut en melding på Instagram hvor han bekrefter at han forlater klubben.

– For fire år siden bestemte jeg meg for å forlate alt, og signere for Manchester United. Jeg tok den flyturen for å følge min drøm om å bli en profesjonell fotballspiller, og jeg ville definitivt gått gjennom det hele på nytt. Jeg har opplevd mange ting som kommer til å være en del av meg for alltid. Jeg har vært heldig som har delt garderobe med et av de beste lagene, både personlig og profesjonelt, som jeg noen gang har spilt med. Jeg vil ha med meg gode venner for alltid, skrev Puigmal.

– Nå føler jeg at tiden er inne for å avslutte denne utrolige fasen av livet mitt. Men først vil jeg bare takke alle personene i denne klubben som har hjulpet meg fra dag én. Jeg føler meg velsignet over at våre veier møttes, og dere vil alltid være i hjertet mitt.

– Once a red, always a red.

Puigmal har blitt koblet til blant andre Barcelona tidligere, men det kan vel også være at han havner i en klubb med bedre muligheter for førstelagsfotball.

Spanjolen endte uten A-lagskamper for klubben, men han satt på benken for United borte mot Astana i fjor.

Max Taylor (som også satt på benken mot Astana) har også bekreftet at han forlater klubben.