– Dere kan gjøre United store igjen!

Hva vi ikke skulle gjort for å ha vært en flue på veggen under dette møtet.

Da Solskjær først ble ansatt som midlertidig United-trener, ble det fort klart at nordmannen fortsatt har jevnlig kontakt med Sir Alex Ferguson.

Det er heller ikke umulig at den legendariske skotten hadde en finger med i spillet når det kom til hvem klubben skulle ansette etter Mourinhos avskjedigelse, uten at vi skal fastslå hverken det ene eller det andre.

Like før nyttår ble det meldt at Sir Alex Ferguson ville delta på en treningsøkt med Solskjær på Carrington, og nå har det angivelig dukket opp litt informasjon fra denne seansen. 

Det er Neil Custis i The Sun som skriver at Ferguson holdt en inspirerende appell til spillerne, og den vanligvis velinformerte United-journalisten beskriver en inspirerende scene.

LÆRLING: Solskjær og Ferguson har et tett bånd, og Fergusons inspirerende tale til spillergruppen skal ha vært nordmannens idé.

– Han fortalte spillergruppen at de ville gjøre Manchester United dominante og suksessfulle igjen. Han sa at han hadde troen på spillerne, og at han ønsket at de skulle nyte fotballen igjen, jobbe hardt for hverandre – og legge igjen alt på banen, sa en kilde tett på klubben til avisen.

Ferguson skal også ha sagt at klubben er i gode hender, og han lovet at United bare vil bli større og bedre i årene som kommer – og at nettopp denne spillergruppen ville være en stor del av dette.

Spillerne skal ha respondert svært godt på dette, og det skrives at talen fikk hårene til å reise seg i nakken hos flere av de i rommet. 

– United-spillerne tror nå at det er gode tider i vente. De ønsker å tilbakebetale Sir Alex Ferguson for støtten – og skal være bestemte på å vinne noe for han og Solskjær denne sesongen, sa kilden til Custis.