– Denne klubben betyr alt for meg, men dessverre klarte jeg ikke å få de resultatene vi trengte

Ole Gunnar Solskjær valgte å gjøre et siste intervju med MUTV i forbindelse med sin avgang som Manchester United-manager.

– Dere vet hva denne klubben betyr for meg, og hva jeg ønsket å oppnå her. For klubben, for fansen, for spillerne og for de andre ansatte. Jeg ønsker at vi skulle ta det neste steget for å utfordre om ligatittelen, og å vinne troféer, sa Solskjær.

– Det kommer til å være journalister som spør meg om å gjøre intervjuer, men nei, jeg kommer ikke til å bli intervjuet. Jeg ønsker å få det ut her, jeg ønsker å gå ut hoveddøra, for jeg tror alle vet at jeg har gitt alt for denne klubben. Denne klubben betyr alt for meg, og sammen er vi en god match, men dessverre klarte jeg ikke å få de resultatene vi trengte, og tiden er inne for at jeg trer til side.

Watford v Manchester United - Premier League
NEDTUR I WATFORD: Solskjærs tid i klubben fikk en trist avslutning.

Solskjær ga uttrykk for at han er veldig stolt over de siste årene, og takket spillerne han har jobbet med.

– Jeg har nytt det fra første til siste minutt, så jeg må takke alle spillerne som har vært her siden jeg kom inn, de er topp gutter, topp folk. Noen har kommet, noen har gått, men alle har vært hyggelig å jobbe med, sa Solskjær.

Han takket videre eierne og styret for muligheten.

– Først og fremst vil jeg takke styret og eierne for å ha gitt meg muligheten, for det er ikke noe alle får, og jeg har fått muligheten. Det har vært en ære, og et privilegium å ha blitt stolt på til å ta klubben fremover, og jeg håper virkelig at jeg forlater den i bedre stand enn den var i da jeg kom. 

Solskjær snakket også om gode minner som han nå kan se tilbake på og være stolt av, som seiersrekka i starten, borterekka uten tap og ikke minst PSG-triumfen.

– For en kveld. Det var sannsynligvis den første kvelden for noen av disse gutta hvor de fikk oppleve hva Manchester United virkelig handler om. Alle trodde at vi ikke hadde noen sjanse mot et veldig godt lag med gode spillere. Men de viste Manchester United-karakterstyrke og stolthet. Jeg kommer til å huske den prestasjonen, selvsagt, og så har jeg et veldig fint bilde av meg, Sir Alex og Eric [Cantona] som feirer, og noen videoer fra garderoben, så det er gode minner.

Paris Saint-Germain v Manchester United - UEFA Champions League Round of 16: Second Leg
DEN KVELDEN I PARIS: Et av de første store høydepunktene under Ole Gunnar Solskjær.

Solskjær roste fansen, og oppfordret dem til å støtte laget, og ga uttrykk for at det neppe blir lenge til han møter fansen igjen.

– Jeg er sikker på at vi vil møtes igjen, for om det er noe sted jeg skal dra for å se fotballkamper, så er det Old Trafford.

– Så vi kommer til å møte deg…

– Definitivt. Om du [MUTVs Stewart Gardner] ønsker at jeg skal være på sidelinjen med deg, så kommer jeg! spøkte Solskjær.

Solskjær ble spurt om hva han skal gjøre nå fremover etter en tøff tid på slutten i United.

Først svarte han at han vil tilbringe litt tid med familien, og at det har vært vanskelig i pandemitiden, men det tok ikke lang tid før det svaret også begynte å handle om fotball, og om at han vil støtte den nye manageren.

– Jeg håper at han blir en suksess, forhåpentligvis har jeg lagt grunnlaget for at det kan skje, for jeg vet at jeg er god til det jeg driver med, sa Solskjær, som også sa at han sannsynligvis kommer til å jobbe innenfor fotballen igjen etter hvert.

Den tidligere United-manageren ble emosjonell da han snakket om Villarreal-kampen og Michael Carrick, noe en kan se her:

Se hele intervjuet med Solskjær her.