Denne gangen var det Atalantas tur til å snu kampen

Manchester United var det eneste laget i gruppe F av Champions League som hadde fri denne midtuka.

Her er oversikten over hvordan det gikk med de andre tre lagene.

Sampdoria 1-3 Atalanta

Atalanta klatret opp på Champions League-plass etter å ha vunnet 3-1 borte mot Sampdoria, men Roma tok den tilbake noen timer senere etter å ha slått Cagliari.

Forrige midtuke ble Atalanta rammet av en United-snuoperasjon, og i helga rotet de bort seieren på overtid, så da var det nok ekstra herlig for Gasperinis lag at det denne gangen var de som snudde kampen.

Sampdoria tok nemlig ledelsen 1-0 etter mål fra Francesco Caputo, som ble spilt gjennom av Morten Thorsby. En nordmann var involvert da Atalanta utlignet også, for Kristoffer Askildsen satte ballen i eget mål, og fortsatt var det bare litt mer enn et kvarter spilt av denne kampen.

I det 21. minutt klarte ikke Sampdoria å stoppe Duván – Duván Zapata headet nemlig Atalanta i ledelsen, og som med Askildsen-selvmålet så var det innlegg fra Davide Zappacosta som skapte trøbbel i Sampdoria-forsvaret.

Det så ikke ut til å bli flere mål her, men i det femte overtidsminuttet så fastsatte innbytter Josip Ilicic sluttresultatet til 3-1 til fordel gjestene fra Bergamo.

Atalanta BC v US Sassuolo - Serie A
TROLIG FORNØYD: Atalanta-hovedtrener Gian Piero Gasperini.

Villarreal 3-3 Cádiz

Endelig ble det uavgjort igjen for uavgjortspesialisten Villarreal, men her skulle de nok gjerne sett at de klarte mer enn bare det.

Cádiz ligger like over nedrykksstreken, og skulle vært svært overkommelig motstand for et lag vi vet litt for godt at ikke er dårlige, men i motsetning til de to kampene de har spilt mot United de siste månedene, så ledet aldri denne målfesten her.

Cádiz ledet både 1-0, 2-1 og 3-1, før Villarreal slo tilbake med en redusering i det 80. minutt, og en utligning i det femte overtidsminuttet. Dermed ble avslutningen av kampen definitivt en opptur for Unai Emerys lag.

Pau Torres scoret Villarreals første mål, innbytter Boulaye Dia reduserte, mens utligningen på overtid ble scoret av Arnaut Danjuma (målgivende fra Dia).

Manchester United v Villarreal CF: Group F - UEFA Champions League
TERRORISERTE DALOT PÅ OLD TRAFFORD: Arnaut Danjuma.

Lugano 2-1 Young Boys

Young Boys spilte denne midtuka en cupkamp borte mot Lugano, og det endte med det de selv beskriver på Twitter som et bittert tap.

Dermed forsvant David Wagners lag på hodet ut av den sveitsiske cupen, som de sist vant i august 2020.

Lugano bommet på straffespark i kampens tiende minutt, men ti minutter senere tok de likevel ledelsen. I andreomgangen dominerte Young Boys stort, og fikk også et mål annullert, men i stedet for utligning så doblet Lugano ledelsen i kampens 82. minutt.

Young Boys’ Fabian Rieder reduserte i sluttminuttene med et frispark, men de klarte aldri å få den utligningen de trengte.

Young Boys-keeper David von Ballmoos ble skadet i forbindelse med strafferedningen tidlig i kampen, og måtte byttes ut.

BSC Young Boys v CFR Cluj - UEFA Champions League: Third Qualifying Round Leg Two
YOUNG BOYS-TRENEREN: David Wagner.