Debuterte i England

Oppdatert søndag: Uniteds 18-åring, Angelo Henriquez, debuterte lørdag i engelsk fotball etter utlånet til Wigan. Bebe spilte også Sjekk de utlånte her.

Slik gjorde Uniteds utlånte det lørdag.

Angelo Henriquez, Wigan (ut sesongen):

Chileneren dro til Wigan tidligere i uka, og startet på benken i FA-cupoppgjøret mot League 1-laget Bournemouth. Han ble imidlertid sendt innpå ved pause, og bidro sterkt til at Wigan kom tilbake til 1-1 i 2. omgang. Hadde en heading i tverrliggeren, men kom ikke nærmere scoring enn det.

Bebe, Rio Ave (ut sesongen):

Startet på benken for Rio Ave i en kamp mot Olhanense, men kom innpå den siste halvtimen på stillingen 0-0. Rio Ave tapte imidlertid 0-1, og Bebe maktet ikke å hjelpe sitt nye lag til poeng selv om de avsluttet kampen med 11 mot 9 mann.

Michael Keane, Leicester (til 31. januar)

Keane spilte fra start og fikk hele kampen da Leicester var verter for League Two-laget Burton i FA-cupen. Leicester holdt også nullen i en 2-0-seier.

Fabio, QPR (ut sesongen)

Fabio var med i kamptroppen, men var verken i førsteelleveren eller på benken da QPR spilte 1-1 mot WBA i FA-cupen lørdag.

Luke Giverin, Royal Antwerp

Antwerp spilte hjemme mot Dessel i belgisk 2. divisjon, igjen med Luke Giverin på banen fra start. Men selv med den utlånte United-spilleren på plass gjennom samtlige 90 minutter, måtte Antwerp finne seg i at gjestene dro hjem med alle poengene etter 1-0-seier.