Manchester United Training Session

Debuterte med scoring få minutter etter at han kom inn – Chong god igjen

Flere av Uniteds utlånte har levert gode kamper denne helga, og aller mest fornøyd er kanskje en debutant, mens en ligadebutant trolig er aller minst fornøyd.

St. Mirren 0-0 St Johnstone

Reece Devine kom innpå i det 88. minutt i en håpløs situasjon mot LASK på torsdag kveld (trengte to mål for å få ekstraomganger + hadde fått to spillere utvist), og i søndagens kamp mot St. Mirren spilte Devine fra start.

Ut fra hva vi leser om kampen, slet Devine periodevis litt med posisjoneringen, men det virker som om han var en av de beste for Perth-klubben i andreomgangen.

Kampen endte målløst. Devine gikk ut i det 82. minutt.

Santos 0-4 Flamengo

Etter et hat trick av Gabriel Barbosa hadde Flamengo allerede en solid ledelse da Andreas Pereira kom innpå i det 81. minutt.

Uniteds utlånte offensive midtbanespiller brukte ikke lang tid på å presentere seg, for bare et par minutter etterpå utnyttet han en stygg Santos-pasningsfeil til å snappe opp ballen i farlig posisjon, og han satte ballen kaldt forbi keeper og inn i mål.

En svært god Flamengo-debut for vår mann, altså!

Aston Villa 1-1 Brentford

Det endte 1-1 mellom Aston Villa og Brentford på Villa Park i en kamp hvor det var Brentford som tok ledelsen.

Axel Tuanzebe spilte hele kampen i Villas midtforsvar.

Birmingham Mail gir ham karakteren 6 for innsatsen, og de mener at fraværet av Mings ikke ble så avgjørende, og at begge stopperne imponerte.

Aston Villa v Newcastle United - Premier League
GJORDE EN RESPEKTABEL JOBB I MIDTFORSVARET: Axel Tuanzebe.

Norwich City 1-2 Leicester City

Det ble ingen spesielt hyggelig Norwich-ligadebut for Brandon Williams.

Ikke bare ble det tap, men Williams må sies å ha en del av skylda for Leicesters 1-0-mål i kampens 8. minutt, da Williams ble frastjålet ballen på kanten. Senere i kampen gikk også seiersmålet via Williams, uten at han skal få like mye skyld for den.

Hos lokalavisa får han uansett karakteren 6 på spillerbørsen, så helt katastrofe var det jo ikke – og det hjelper selvsagt Williams at han leverte godt i debuten i midtuka.

Norwich City v AFC Bournemouth - Carabao Cup Second Round
VAR I DET MINSTE GOD I MIDTUKA: Brandon Williams.

Barnsley 1-1 Birmingham City

Det endte 1-1 mellom Barnsley og Birmingham på Oakwell lørdag ettermiddag.

Egentlig var det vel første gang Chong ikke var Birminghams beste offensive spiller etter at han kom til klubben, men Birmingham Mail gir ham karakteren 7 på spillerbørsen, og skriver også at han var i en klasse for seg selv når Birmingham fikk gitt ham ballen i beina.

Ting skal ikke ha åpnet seg opp for Chong i førsteomgangen, men i den andre skapte han mer, og avisa konkluderte med at han «nok en gang» oste av potensial.

Chong pådro seg også et gult kort.

Manchester United Pre-Season Training Session
LEVERTE NOK EN GOD KAMP: Tahith Chong.

Derby County 1-1 Nottingham Forest

Det så lenge ut til at Wayne Rooneys Derby County skulle vinne hatoppgjøret mot lokalrival Nottingham Forest, men en sen utligning reddet poeng for Forest.

James Garner spilte hele kampen på Forests midtbane.

Nottingham Post skriver at pasningsspillet ikke var helt av vanlig Garner-standard, og at han kanskje var litt rusten, men at han i det minste prøvde å få Forest i gang. Han fikk karakteren 6 på spillerbørsen.

Derby County v Nottingham Forest - Sky Bet Championship
SPILTE OK: James Garner, her i duell med Derbys Max Bird.

Hull City 0-0 AFC Bournemouth

Etter noen tunge kamper for Hull så må 0-0 mot Bournemouth sies å være et ganske bra resultat.

Di’Shon Bernard har ikke hatt det enkelt i starten i Hull, men her spilte han hele kampen i et oppgjør hvor Hull-forsvaret holdt nullen, og Bernard skal også ha spilt svært godt, ifølge flere, blant andre mannen bak Hull City Live.

I neste kamp, etter landskampperioden, så blir det «United-duell» mot Ethan Lairds Swansea.

Preston North End 3-1 Swansea City

Det tar litt tid for Russell Martin å få Swansea-laget sitt til å fungere med den nye spillestilen, og stallen er heller ikke ekstremt god, men tap mot Preston er uansett ganske skuffende for Swansea.

Ethan Laird spilte hele kampen på høyre vingback for Swansea.

Laird har hatt en god start i Swansea, men her skal han i likhet med mange av lagkameratene ha sviktet. Lokalavisa gir Laird spillerbørskarakteren (bedre enn flere, på linje med enda flere, men ikke særlig imponerende av den grunn), og de beskriver at han leverte noe brukbart defensivt arbeid, men at han i førsteomgangen ikke var den offensive trusselen som Swansea ønsket. Under pari, er konklusjonen.

SPILTE INGEN GOD KAMP: Ethan Laird, her fra tida i MK Dons.

Rotherham United 2-0 Doncaster Rovers

Rotherham gikk til pause med en 2-0-ledelse, og Doncaster klarte aldri å komme tilbake mot South Yorkshire-rivalen.

Ethan Galbraith spilte hele kampen for Doncaster.

Doncaster Free Press gir Galbraith karakteren 7 på børsen (bare to Donny-spillere fikk såpass god karakter), og de beskriver at han fikk det vanskelig i første omgang da han ble markert tett av hjemmelagets spillere, men i andreomgangen var han spilleren som tok kontroll og dikterte ting da Doncaster spilte i mesteparten av omgangen mot ti mann.

20-åringen fikk ellers et gult kort i andreomgangen.

TALENTFULL MIDTBANESPILLER: Ethan Galbraith.

Swindon Town 1-0 Mansfield Town

Mansfield tapte for andre kamp på rad mot en potensiell opprykksrival da de gikk på et ettmålstap borte mot Swindon Town.

Nathan Bishop stod i buret for Mansfield igjen, og han virker å ha levert ganske bra.

Han ble jo overlistet ved én anledning, men Bishop kan ikke lastes for baklengsmålet.

Salford City 3-0 Newport County

D’Mani Mellor har nettopp blitt klar for Salford City på lån, og i denne 3-0-seieren mot Newport kom han innpå på overtid for veteranmålscorer Ian Henderson.

Dermed er i det minste debuten gjennomført.

melloergrre
DEBUTERTE: D’Mani Mellor, her sammen med Mason Greenwood.

Dundee United 0-2 Heart of Midlothian

Det ble seier i Dylan Levitts debut, men Dundee United tapte 0-2 mot Hearts hjemme på Tannadice i waliserens andre kamp for klubben.

Levitt spilte fra start, men var en av to spillere som ble byttet ut i det 53. minutt på stillingen 0-1.

Et skuddforsøk rett på keeper fra like utenfor sekstenmeteren ble egentlig det siste Levitt gjorde i det som var en skuffende dag for «araberne».

FC Tulsa 3-1 Atlanta United (2)

Natt til søndag tapte Atlanta United 2 borte mot Tulsa.

Connor Stanley startet på benken for bortelaget, men kom innpå i pausen.

Oppgjøret var allerede ferdigscoret før Stanley kom inn, så med andre ord gikk det i det minste bedre (0-0) med United-kantspilleren på banen enn uten.

Valencia 3-0 Alavés

Sent fredag kveld ble det et 0-3-tap borte mot Valencia for Alavés, som med dette resultatet er helt nederst på tabellen i La Liga.

Null poeng og 1-8 er fasiten etter tre kamper.

Facundo Pellistri startet kampen for Alavés, men ble byttet ut i det 68. minutt. Han var fjerdemann som ble byttet ut for bortelaget.

facundopellistri130321
NEDERST PÅ TABELLEN: Facundo Pellistri.

Andre:

• Stockport County vant 1-0 borte mot Southend United, men Will Fish var ikke i troppen.