Debuterte med scoring

Syv av Uniteds utlånte var i aksjon tirsdag kveld.

York City 1-2 Altrincham

Joe Hugill fikk sin etterlengtede ligadebut for Altrincham i bortemøtet med York City og det skulle ikke ta lang tid før 19-åringen markerte seg.

Allerede etter syv minutter lå ballen i nota etter en smart avslutning som ga Altrincham ledelsen.

York City utliknet med kvarteret igjen av kampen og like etter ble Hugill tatt av. Med syv minutter igjen av ordinær tid falt avgjørelsen og Altrincham tok med seg alle tre poengene fra LNER Community Stadium.

Maxi Oyedele spilte hele kampen for Altrincham, samme dag som han også ble tatt ut i U19-troppen til Polen i den kommende landslagsuken.

Sonny Aljofree var heller ikke tirsdag å finne i troppen til Altrincham.

Watford 3-0 Birmingham City

Hannibal Mejbri startet som vanlig på midtbanen for Birmingham, men det ble en frustrerende kveld for den unge tunisieren.

Bortelaget fikk en grusom start på kampen og hadde fått to mål i sekken allerede etter 16 minutter. Etter pause la hjemmelaget også på til 3-0 og Mejbri ble til slutt byttet ut etter 81 minutter.

På spillerbørsen til Birmingham Mail kommer ikke Mejbri heldig ut heller, med karakteren 4,5. Kun én lagkamerat får like dårlig.

– Den utlånte midtbanespillerens dødballer var ikke bra nok denne kvelden. Han ble også passert av Kone som satte opp Assombalonga for Watfords tredje mål, skriver avisen om Mejbri.

Birmingham er inne i en tung periode og har falt gradvis nedover på tabellen de siste to månedene. Ligger nå helt nede på 18. plass og har bare syv poeng ned til Blackpool som ligger under streken. Det kan begynne å brenne litt under beina på John Eustace nå.

Middlesbrough 1-1 Stoke City

Axel Tuanzebe startet i midtforsvaret mot Michael Carricks Middlesbrough og gjorde en god kamp før han måtte gå av med et kutt i hodet etter en hodeduell midt i andre omgang.

Da hadde 25-åringen også pådratt seg et gult kort for et Stoke-lag som var fullt på høyde, om ikke bedre enn et opprykksjagende Boro-lag, men de klarte ikke å avgjøre kampen selv med flere store sjanser og kampen endte til slutt 1-1.

Tuanzebe blir av Stoke Sentinel belønnet med karakteren 7 og følgende beskrivelse av prestasjonen:

– Dratt ut av posisjon ved åpningsmålet. Masse tempo og energi når han kommer i gang igjen etter så lang tid ute. Fikk en albue av Lenihan.

Etter tirsdagens kamp blir Stoke liggende på 14. plass, med god klaring til nedrykk og 11 poeng opp til playoff.

Newport County 1-1 AFC Wimbledon

Charlie McNeill startet enda en gang på topp for Newport County, men må fortsatt vente på sin første scoring på seniornivå.

Tirsdag ble det 64 minutter før han ble tatt av or erstattet av Aaron Wildig på stillingen 0-1. Kun fem minutter senere utliknet Newport til 1-1 noe som også ble sluttresultatet.

Newport har klatret på tabellen de siste to månedene og har nå elleve poeng ned til Crawley som ligger under streken.

Rotherham 1-2 Preston North End

Alvaro Fernández startet på benken for Preston og kom inn fra benken i det 80. minutt. Spanjolen hjalp laget med å holde tett de siste ti minuttene av kampen som gjorde at de for kvelden gulkledde tok med seg alle tre poengene hjem til Preston etter 2-1 seier på Aesseal New York Stadium.

Fernández får karakteren 6 av lancs.live for innhoppet.

Preston melder seg med det så smått på igjen i kampen om playoff og har fem poeng opp til Blackburn som innehar 6.plass. Blackburn har riktignok en kamp til gode på Preston, men laget fra Deepdale har nå gått syv kamper uten å tape i ligaen.

Dette er den første av de siste syv kampene hvor Fernández har startet på benken.

Accrington Stanley 1-3 Portsmouth

Di’shon Bernard har nok ikke fått helt den starten han tenkte på utlånet i Portsmouth. Etter å ha startet de to første kampene etter overgangen har det blitt benk de seks kampene etterpå.

Tirsdag startet Bernard enda en gang på benken, men kom inn i det 84. minuttet og fikk seks minutter som innbytter da Portsmouth vant 3-1 borte mot Accrington.

Portsmouth har ligget i et lite vakuum på tabellen på 10. plass og har 8 poengs klaring ned til Exeter på 11. plass, og har nå ett poeng opp til Shrewsbury på plassen foran. Det skal nok mye til for at Pompey klarer å melde seg på i playoff-kampen da de har 8 poeng opp til Bolton på 6. plass.

Annet:

Ethan Laird er fortsatt skadet og har fortsatt ikke debutert under sin nye manager Gareth Ainsworth.

Amad Diallos Sunderland spiller sin kamp først onsdag, men ivorianeren har pådratt seg en skade og er uaktuell til kampen mot Sheffield United.