DE UTLÅNTE: Se klipp fra da Saidy Janko ble matchvinner for Bolton.

Manchester United hadde flere karer involvert nedover i ligasystemet tirsdag kveld. Les hvordan det gikk her.

Hull 2 – 0 Aston Villa

Tom Cleverley og kompani gjestet Kingston Communications Stadium, og et Hull-lag som ikke hadde vunnet en fotballkamp siden første nyttårsdag. Poenget de fikk med seg fra Etihad i helgen later imidlertid til å ha gitt Steve Bruces mannskap en selvtillitsboost.

Nikica Jelavić og tidligere FCK-helt Dame N’Doye scoret hvert sitt mål, og dyttet med det Aston Villa under nedrykksstreken. Paul Lambert satte samtidig en stopper for ryktet om at Cleverley hadde en kontrakt som forpliktet ham å spille for Aston Villa – 25-åringen måtte bivåne det nitriste skuet fra benken, for første gang siden han ble lånt ut.

Bolton 3 – 1 Fulham

Men for våre menn i Bolton går det langt bedre. Selv om Ben Amos var henvist til benken, startet Saidy Janko på backen, og noterte seg for både mål og assist i 3-1-seieren over Fulham. Shaun Hutchinson sendte gjestene i ledelsen etter 21 minutter, før Eidur Gudjohnsen utlignet like før hvilen, etter innlegg fra Janko.

I andre omgang var Bolton det førende laget, men de klarte ikke å få hull på byllen før i det 80. minutt, da dette skjedde.

Janko ble til slutt erstattet av Robert Hall, før Adam Le Fondre fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Barnsley 1 – 2 Fleetwood Town

Ben Pearson, som nylig forlenget sitt opphold i Barnsley til 8. mars, spilte samfulle 90 minutter da Fleetwood Town besøkte Oakwell Stadium. Det var dessverre ikke nok til å hindre Fleetwood i å stikke av med alle tre poengene.

Chesterfield 0 – 2 Preston North End

Sam Johnstone voktet som ventet buret for høytflyvende Preston da de besøkte Proact Stadium tirsdag. Joe Garner scoret begge målene for gjestene, mens Johnstone fikk sitt andre rene bur på rad da Preston tok tre særdeles viktige poeng i kampen om opprykk til Championship.

Preston ligger for tiden på fjerdeplass i League One, svært godt plassert med tanke på play-off.

Ipswich 2 – 1 Sheffield Wednesday

Will Keane, som har gjort sine saker bra siden han ankom Sheffield, var igjen med fra start da Sheffield barket sammen med Ipswich på Portman Road.

Keane fant ikke veien til nettmaskene denne kvelden, men Marnick Vermijl har derimot fortalt lokalavisa The Star at han tror 22-åringen blir en hit på Hillsborough.

Annensteds lar Jesse Lingards debut (for Derby) vente på seg, og han satt nok en gang på benken da de spilte uavgjort 2-2 borte mot Bournemouth i Championship-toppkampen. Det samme gjorde Joe Rothwell, da Middlesbrough vant 1-2 over Blackpool på Bloomfield Road og tok serieledelsen i Championship. Rothwells Blackpool ligger, på sin side, helt nederst.