«Deano» slapp inn to

Dean Henderson & co. gikk på en stygg smell i opprykkskampen.

Shrewsbury-målvakten var den eneste av Uniteds leiesoldater som var i aksjon onsdag kveld, og skulle nok ha ønsket seg et helt annet utfall enn det ble av møtet med tidligere United-keeper Ben Amos og hans lagkamerater fra Charlton Athletic.

Shrewsbury 0-2 Charlton

På forhånd var det klart at Shrewsbury hadde behov for alle tre poengene om de skulle holde noenlunde følge med de to tetlagene i League One, Wigan og Blackburn. Slik skulle det imidlertid ikke gå.

Isteden pådro hjemmelaget seg nok en stygg smell i kampen om direkte opprykk. Dette var nemlig Shrewsburys tredje nederlag på lagets fem siste kamper, og dermed er det plutselig fem poeng opp til andreplassen. Med bare fire kamper igjen på programmet, er det derfor mye som tyder på at «The Salops» må satse på kvalifiseringsspill om retten til Championship -spill fra høsten av.

«Deanos» blunder

Dean Henderson sto som vanlig en god kamp mellom stengene, selv om han denne gang også hadde et par uheldige inngripener. Etter å ha vært sjanseløs på gjestenes første scoring, rotet han det for eksempel skikkelig til på nummer to.

Åtte minutter på overtid, mens laget hans frenetisk kjempet for en utlikning, oppsto det en situasjon som tvang ham langt utenfor eget felt for å klarere et håpløst tilbakespill.

Presset av Charltons Josh Magennis, klarte ikke Henderson annet enn å måke ballen rett til værs. Og, mens «Deano» selv ble stående og se på, tok Charlton-angriperen seg av nedfallsfrukten og sendte den enkelt inn i det vidåpne buret (se video fra ca. 0,57 min.).