– Deano har gjort det vanskeligere og vanskeligere for meg

På del to av Ole Gunnar Solskjærs pressekonferansen før WBA-kampen ble keepersituasjonen et tema.

Kanskje ikke helt overraskende siden Dean Henderson holdt nullen igjen i midtuka, mens David de Gea ikke var helt patent i 3-3-kampen mot Everton forrige helg.

LES OGSÅ: Derfor er Henderson en reell utfordrer allerede nå

Spørsmålet fra en av journalistene handlet om David de Geas lønn kan være med på å påvirke hvem Solskjær velger.

United-manageren svarte ved å snakke om den viktige konkurransen på laget, som han på keeperplass bevisst bidro til å skape.

– Jeg tror at hele troppen vet at de må prestere for å være på laget. Keeperposisjonen er ikke noe annerledes enn høyreback, venstreback eller midtspiss-posisjonen. Jeg er i en veldig heldig situasjon som har den keeperavdelingen som jeg har til rådighet, og det var en bevisst avgjørelse å hente Dean tilbake for å ha skikkelig konkurranse i den posisjonen også.

– Deano har gjort det vanskeligere og vanskeligere for meg å holde ham utenfor, for hver gang han spiller, så gjør han det veldig godt.

– Så for å gå tilbake til spørsmålet: det handler om hva du gir til laget, her og nå, uansett hvilken posisjon.

KONKURRENTER OG LAGKAMERATER: David de Gea og Dean Henderson.

Senere i pressekonferansen lurte en journalist, i lys av Hendersons ambisiøse uttalelser fra tidligere, på om en over tid kan sørge for at begge to er fornøyde.

– Jeg tror ikke at det er min jobb å passe på at spillere er fornøyde. Det er ikke slik at jeg går rundt og vitser og prøver å holde alle fornøyde, og gir dem kamper bare for å holde dem fornøyde.

– Vi vet selvsagt at vi er i et konkurransepreget miljø, vi er Manchester United. Vi er her for å vinne. Så det handler om å ha best mulig sjanse til å vinne, så en trenger at spillere presterer.

– Det er spillernes jobb å gjøre meg fornøyd, eller å gi meg flere og flere grunner til å velge dem.

Les også flere sitater fra del to av pressekonferansen i denne artikkelen.