De utlånte

Mame Biram Diouf med pangstart på Blackburn-karrieren!

Mame Biram Diouf scoret Blackburns mål i treningskampen borte mot Hearts. Angriperen ble først klar for Ewood Park-klubben tidlig lørdag, og i debuten la han dermed inn en god søknad før serieåpningen mot Everton neste helg. Kampen endte forøvrig med 1-1.

Matt James fikk tillit fra start, og spilte hele serieåpningskampen i Prestons 2-0-tap hjemme mot Doncaster. Også Joshua King, som skal tilbringe tiden frem til november i Deepdale-klubben, fikk de siste 20 minuttene. Ifølge rapportene hadde angriperen et friskt innhopp.

Cameron Stewart startet på benken i Yeovils hjemmemøte med Leyton Orient, men fikk de siste tretten minuttene som innbytter i 2-1-seieren.

James Chester fikk hele kampen i League One-oppgjøret hjemme mot Brentford. Chester og forsvarskollegene sørget for at buret ble holdt rent, og at Carlisle kunne få en god åpning på sesongen med 2-0-seier.

Kilde: BBC Sports