De utlånte

Corry Evans og Hull fortsetter den gode formen, mens Daniel Drinkwater og Watford måtte se seg slått av Bristol City.

Corry Evans spilte hele kampen for Hull i deres sterke 1-0 seier borte mot Derby tirsdag kveld. Kampen ble avgjort i det 71. minutt da Anthony Gerrard scoret etter en corner. Hull har ikke tapt en kamp siden 8. januar, og ser virkelig ut til å ha meldt seg på i kampen om den ene av play-off-plassene. De ligger for øyeblikket på en åttendeplass med fem poeng opp til sjetteplassen, som gir en plass i play-off-spillet.

I en annen kamp i Championship tirsdag spilte Daniel Drinkwater de siste 20 mimuttene for Watford i 1-3-tapet hjemme mot Bristol City. Han kom inn for Stephen McGinn på stillingen 1-2 i et forsøk på å snu kampen. Dessverre for Drinkwater og co gikk ikke dette, og Brett Pitman satte den siste spikeren i kista med sitt 3-1-mål tre minutter på overtid.

I League One var Joe Dudgeon ikke involvert da Carlisle spilte 2-2 hjemme mot Exeter.