De utlånte

OPPDATERT: En god helg for Manchester Uniteds leiesoldater.

Med en klok bevegelse inne i boksen, kunne Mame Biram Diouf enkelt notere seg for sin første Premier League-nettkjenning lørdag. Senegaleseren, som scoret hat-trick i midtuken, fikk 75 minutter på banen, og utliknet til 1-1 i kampen som til slutt endte med 2-1 og borteseier til Arsenal.

Midtstopper James Chester spilte – igjen – en solid kamp i oppgjøret borte mot Colchester. Carlisle ligger på tredjeplass etter fire kamper i League One.

Cameron Stewart var tilbake fra skade, og fikk 45 minutter som innbytter i Yeovils uavgjort mot Oldham.

Danny Drinkwater får masser av skryt etter sin fantastiske forestilling mot Portsmouth. Den utrettelige midtbanespilleren var svært toneangivende i Cardiffs 2-0-seier, og sto også for forarbeidet bak 1-0-målet.

Joshua King og Matt James spilte hele oppgjøret for Preston i 1-0-tapet for Sheffield United. King spilte ifølge rapportene nok en god kamp og var nære nettkjenning ved to anledninger. James hadde på sin side en anonym dag på jobben.

Danny Welbeck kom inn i pausen i Sunderlands dramatiske 1-0-seier mot Manchester City og får mye skryt for innsatsen. I livedekningen på Sunderlands offisielle hjemmesider skriver de at de var imponerte over Sunderlands lag i andre omgang, og da spesielt Welbeck. Unggutten var involvert i mye og sto frem som en av hjemmlagets viktigste brikker i det offensive spillet.