– De viste kun at Solskjær gjorde rett i å vrake dem

Her er det som er verdt å få med seg fra engelske aviser etter 2-1-seieren mot West Ham.

Her har vi samlet noe av det viktigste som er verdt å få med seg fra de engelske journalistene om kampen mot West Ham.

The Times, Jonathan Northcroft:

Ole Gunnar Solskjær har reddet Manchester United mange ganger, men dette var ikke som de tidligere triumfene. Dette var en rotete og ganske heldig redningsaksjon. De ble utspilt av en motstander som kun hadde tatt ett poeng på bortebane etter nyttår. (…) Den neste kampen spilles imidlertid i Lionel Messis bakgård, noe som bør bekymre.

Det bør også bekymre at nøkkelspillere som Anthony Martial og Jesse Lingard ser ut til å ha dårlig selvtillit, eller at kvaliteten i et lag som kostet 380 millioner å sette sammen, ikke var bedre.

Solskjær klarte å få på plass en bra rekke med kamper takket være psykologi og positiv taktikk, men de siste kampene viser at det ikke går an å skjule mangel på kvalitet. Med ball så er det mange spillere som mangler nødvendig klasse.

Les hele saken her.

Børsen i The Times: De Gea 7, Dalot 5, Smalling 6, Jones 6, Rojo 4 (Pereira 75min, 5), Mata 4 (Rashford 55min, 6), Fred 6, Pogba 7, Lingard 5, Lukaku (Greenwood 75min, 5), Martial 5

Daily Mail, Joe Bernstein:

Hvis United har halvparten så mye flaks som dette mot Barcelona, så har ikke Lionel Messi og Barcelona en sjanse, (…) men det sies samtidig at det er bedre å være en heldig manager enn noe annet og nå er United bare to poeng bak Chelsea på 4. plass.

Solskjær fortjener uansett ros for at han har fått på plass en vinnervilje i dette United-laget, noe som betyr at dramatiske seirer som denne faktisk er mulig. Han ser også ut til å ha overtalt Paul Pogba om å droppe trippingen foran straffene sine.

Les hele saken her.

Daily Mails børs: De Gea 6; Dalot 6, Jones 5.5, Smalling 6.5, Rojo 6 (Pereira 75 6); Fred 6, Pogba 6.5; Lingard 6, Mata 5.5 (Rashford 55 7), Martial 6; Lukaku 6.5 (Greenwood 75 6

2-1: Paul Pogba etter den avgjørende scoringen mot West Ham.

The Guardian, Jamie Jackson:

Det var ikke pent, men United vil ikke bry seg om det. Ligainnspurten handler nemlig kun om én ting: Seirer!

Les hele saken her.

The Telegraph, James Ducker:

De halter mot mållinja, Manchester United, men om de fortsetter som dette så kan de glemme topp 4, eller tanken om å snu det mot Barcelona tirsdag kveld. Hvis de spiller som dette på Nou Camp så kan det fort heller handle om hvor mange mål Barcelona faktisk klarer å score, ikke om United kan snu 1-0. (…)

Det positive for Ole Gunnar Solskjær er at den kampen spilles på bortebane. Det er lenge siden Old Trafford var et fort som motstanderne fryktet, og bekymringen for Solskjær, med tre hjemmekamper igjen av sesongen, må være hvor underkuet spillerne så ut. (…)

Det handlet mer om flaks, og det var viktig siden de ikke holdt mål verken med eller uten ball. Det var faktisk ikke mulig å se en forskjell på dette fra det laget som sakte imploderte under José Mourinho. (…)

Ingen av Uniteds livløse spisser var imidlertid så dårlige som Anthony Martial, som leverte nok en masterclass i likegyldighet. West Hams høyreback, Pablo Zabaleta, er langt i fra like mobil som før, men verken lagkameratene eller Martial gjorde et forsøk på å isolere ham på kanten.

Les hele saken her.

AVGJØRELSEN: Anthony Martial klippes ned bakfra ti minutter før slutt.

Manchester Evening News, Tyrone Marshall:

Jesse Lingard og Anthony Martial tenkte nok at de var litt uheldige som ikke fikk starte mot Barcelona onsdag, men nå fikk de sjansen til å vise at de fortjente en plass fra start i returen.

De klarte imidlertid ikke å gjøre noe annet enn å vise Solskjær at han valgte rett. De var blant de beste under Solskjærs første uker, men virket fortapte her. (…)

Kampen viste imidlertid at Paul Pogba og Fred faktisk kan se gode ut sammen.

Les hele saken her.

Spillerbørsen i MEN (Av: Samuel Luckhurst): De Gea 7, Dalot 5, Smalling 5, Jones 6, Rojo 3 – Fred 6, Pogba 8, Mata 5, Lingard 3, Martial 4, Lukaku 3 – (Rashford 6)