MATCHVINNER: Bébé scoret det avgjørende målet

Bebe – eneste seier

OPPDATERT: Se video av Bebes tre assists, og sjekk hvordan det gikk med de andre utlånte.

Her er oversikten over hvordan Uniteds utlånte spillere gjorde det i helga.

Bebe, Pacos de Ferreira:

Bebes lag slo ut Oliveirense fra divisjonen under i den portugisiske cupen lørdag, og United-spilleren var involvert i alle de tre målene fremover på banen i 3-1-seieren på bortebane.

Først gjorde han forarbeidet til 1-0. Så skaffet han straffen før det andre målet, etter at hans skudd ble reddet med hånda av en utespiller, og så var han også involvert i det tredje målet.

Så spørs det om laget kan overføre den fine seieren til serien. Der ligger de nemlig sist så langt.

Bebes tre assists kan du se nedenfor:

Jesse Lingard, Birmingham:

Etter fem mål på de tre første kampene, har det gått litt tråere for Lingard og Birmingham. Utlånet ble akkurat forlenget til 14. desember, men søndag ble det tap med hele 4-0 borte mot Leeds selv om Lingard spilte 90 minutter.

Dermed blir Birmingham liggende langt ned på Championship-tabellen etter bare 10 poeng på 12 kamper.

Angelo Henriquez Signs For Manchester United FCAngelo Henriquez, Real Zaragoza:

Henriquez stod med fire mål på fire kamper før søndagens kamp, men måtte gå målløs av banen etter 90 minutters spilletid  i 1-1-kampen borte mot Deportivo La Coruna.

For Zaragoza ble det imidlertid ett poeng med en bismak. De tok ledelsen 11 minutter før full tid, men trepoengeren røk ett minutt på overtid.

Med 15 poeng etter 10 kamper er Henriquez og Zaragoza med i kampen om direkte opprykk til La Liga.

Marnick Vermijl, NEC Nijmegen

Akkurat som seieren røk på tampen for United og Angelo Henriquez i Zaragoza (se rett over), så skjedde det samme med Marnick Vermijl på nest øverste nivå i Nederland.

NEC ledet nemlig 1-0 frem til 87. minutt da Heracles fikk inn 1-1 i søndagens kamp.  Vermijl spilte hele kampen.

Dermed ligger NEC fortsatt sist i Eresdivisie, etter fem uavgjorte og fem tap så langt i sesongen.

Nick Powell, Wigan:

19 år gamle Powell får verdifull spilletid i Wigan, men har ikke hatt det særlig morsomt på borteturene sine.

Lørdag ble det 0-1-tap borte mot Blackpool, i en kamp Powell fikk 57 minutter med spilletid. Han hadde lagets beste sjanse før pause, men headingen på bakre stolpe gikk utenfor.

Dermed står Powell med fem bortekamper for Wigan i serie og Europa League. De kampene har gitt null mål og fire tap i serien, og en 0-0-kamp i Europa.

Wigan har 14 poeng etter ti kamper i Championship, og avstanden opp til Reading på siste play off-plass er åtte poeng. Det er imidlertid verdt å merke seg at Wigan har to kamper til gode på mesteparten av resten av ligaen – grunnet sitt spill i Europa.