Nani på scoringslisten

DE UTLÅNTE: Helgens runde preges av benkesliting, oppturer og nedturer.

Manchester United tar i mot Everton hjemme på Old Trafford søndag formiddag. Samtidig har flere av de utlånte allerede vært ute i aksjon, deriblant Nanis Sporting Lisbon som vant hele 4-0 mot FC Penafiel lørdag kveld.

Like optimistisk var det derimot ikke for Michael Keanes Burnely da de møtte Leicester City borte lørdag ettermiddag. Michael Keane måtte finne seg tilrette på benken, men ble byttet inn etter 84. minutter som følge av én skade. Men hos Leicester var Nick Powell ikke var å se blant lagoppstillingen.

Leicester City 2-2 Burnley (Nick Powell og Michael Keane)

Det var en kamp med spenning fra begynnelse til slutt, hvor Wallace tilslutt satte inn utlikningsmålet for Burnley hele seks minutter på overtid. Michael Keane ble byttet inn etter 84. minutter spilt da Trippier fikk seg en smell og måtte forlate banen.

Hull 2-0 Crystal Palace (Wilfried Zaha)

Etter 2-0-seieren over Leicester City forrige helg gikk Crystal Palace på en smell borte mot Hull lørdan ettermiddag. Blant lagoppstillingen var Wilfried Zaha å se, men unggutten fikk ikke muligheten til å bidra da han ble sittende på benken i 90 minutter.

FK Vojvodina 1-0 Novi Pazar (Vanja Milinkovic)

Oppgjøret mellom FK Vojvodina – Novi Pazar i den serbiske SuperLigaen endte 1-0 til vertene. Slobodan Novakovic satte inn kampens eneste mål etter 53. minutter spilt, og sørget for at de stakk av med alle tre poengene.

FC Penafiel 0-4 Sporting Lisboa (Nani)

Lørdagens oppgjør var en viktig kamp i den portugisiske ligaen for begge lag hvor Sporting Lisbon kjemper om en topplassering, mens FC Penafield befinner seg under nedrykksstreken med målforskjell.

Sporting tok ledelsen etter 69. minutter spilt etter scoring fra Islam Slimani, og kun tre minutter senere scoret angripsspilleren sitt andre mål for kvelden. Etter 82. minutter spilt havnet også Fredy Montero på scoringslisten, før Nani punkterte kampen med sin 4-0-scoring i sluttminuttene.

Søndag ettermiddag er det duket for lokalderby når Angelo Henriquez‘ Dinamo Zagreb møter Lokomotiva Zagreb, og Guillermo Varelas Real Madrid Castilla møter Barakaldo klokken 18, mens Javier Hernandéz‘ Real Madrid møter Athletic Club klokken 21:00.