Slik gikk det med de utlånte

Annullert mål, benkesliting og strupetak på motspiller. Ingen stor helg for Uniteds utlånte.

United-Arsenal er helgens store begivenhet, men vi følger likevel sagt også med på hvordan våre utlånte gjør det.

Én spiller tjuvstartet runden fredag, mens en annen ikke spiller før mandag.

Fredag 26. februar:

Hull City 0-0 Sheffield Wednesday

Med en halvtime igjen på kampuret ble Nick Powell sendt på banen av ex-red Steve Bruce, men Powell klarte ikke å hindre at det ble 0-0 for opprykksjagende Hull. Innhoppet skal uansett ha vært av det positive slaget, og en journalist i lokalavisa mener nå at Powell fortjener å starte i ligaen.

Powell spilte for øvrig igjen på midtbanen.

nickpowell (650 x 358)
BØR STARTE: Som han gjorde her, mot Arsenal i FA-cupen.

Celtic spilte 1-1 borte mot Hamilton fredag kveld, men Tyler Blackett var heller ikke denne gang i Celtics tropp.

Lørdag 27. februar:

Crewe Alexandra 1-2 Barnsley

Vanligvis kommer Ashley Fletcher inn i løpet av andreomgangen, men i bortekampen mot Crewe fikk han spille fra start.

Crewe tok ledelsen, men Barnsley snudde kampen. Fletcher var tilsynelatende ikke involvert i målene, men virker å ha vært involvert i en del annet, og han fikk også et mål annullert for offside.

På overtid ble han byttet ut da Barnsley ville hale ut tid.

Morecambe 1-2 Carlisle United

Kieran O’Hara ble sittende på benken hele oppgjøret.

Søndag 28. februar:

Anderlecht 3-3 Standard Liège

Victor Valdés var tilbake i Standard Liège-buret etter skade, men klarte ikke å hindre Anderlecht i å score tre ganger. Heldigvis scoret også bortelaget tre mål, så det ble uavgjort.

Standard trengte en seier med tanke på å tilrive seg en play-off-posisjon, så dette var et skuffende resultat selv om det var borte mot et topplag som også trengte en seier. Valdés burde gjort det bedre på minst ett av målene, og pådro seg ellers et gult kort. Vi antar at det var på grunn av hendelsen under:

Mandag 29. februar:

20.45: Brighton & Hove Albion 4-0 Leeds United

James Wilson matches forsiktig etter å ha vært ute med skade, og får det neimen ikke lett i kampen om en plass i førsteelleveren nå heller, siden de andre spissene virkelig presterer for tiden. I denne kampen stod det 4-0 til pause, tre av målene scoret av Wilson-konkurrenter, og da Wilson kom inn i det 77. minutt hadde kampen roet seg.

Wilson satte litt mer fart i kampen, men ikke nok til at han kom på scoringslista denne gangen.

Brighton and Hove Albion v Birmingham City - Sky Bet Championship
VIKTIG: Opprykksjagende Brighton trenger en seier mot Leeds. Kanskje Wilson avgjør?