Queens Park Rangers v Manchester United - Pre-season Friendly

Bestemann mot Celtic: – Oser av klasse

DE UTLÅNTE: Ethan Laird imponerer i Swansea, mens Dylan Levitt hadde en god dag på jobben borte mot Celtic.

Celtic 1-1 Dundee United

Dundee United hadde ikke scoret på Parkhead på årevis, men her ble det både mål og poeng for et imponerende Dundee United-lag som blant annet stilte med en 16-åring i midtforsvaret.

Dylan Levitt spilte også hele kampen for Dundee United, og etter det vi kan lese på nettet skal waliseren på ny ha spilt en god kamp på Dundee United-midtbanen.

Hos Football Scotland trekkes Levitt frem som den beste Dundee United-spilleren i denne kampen.

– Den 20 år gamle walisiske landslagsspilleren oser av klasse, skriver de, og er imponerte over roen han viser i ung alder.

Levitt skal i løpet av kampen ha prøvd å lobbe ballen over Celtics Joe Hart fra egen banehalvdel – uten å lykkes med å score på den måte.

América 1-1 Flamengo

Det stod lenge målløst da América møtte Flamengo.

Andreas Pereira startet kampen som innbytter, men kom innpå i det 61. minutt for titteljaktende Flamengo.

Flamengo tok ledelsen i det 89. minutt, men i det fjerde overtidsminuttet kom utligningsmålet for hjemmelaget, og dermed kastet Pereira & co bort muligheten til å krype nærmere Atlético Mineiro (som også spilte uavgjort) på tabellen.

Flamengo er fortsatt ni poeng bak Atlético Mineiro, og det er nå tre poeng opp til Palmeiras på andreplass. Både Atlético Mineiro og Palmeiras har spilt to flere kamper enn Flamengo.

Alavés 1-0 Atletico Madrid

Helgens La Liga-bombe ble detonert på Mendizorrotza Stadium.

Facundo Pellistri satt på benken da Victor Laguardia scoret hjemmelagets vinnermål etter fire minutter, men kom inn på stillingen 1-0 med en halvtime igjen å spille.

Alavés holdt unna mot Diego Simeone og hans Atlético Madrid, og tok dermed sine tre første poeng denne sesongen.

Everton 2-0 Norwich

Det er ikke lett å være Norwich-forsvarer om dagen. På Goodison Park tapte Brandon Williams og de gulgrønne sin sjette kamp denne sesongen.

Williams spilte vingback i et 3-5-2-system, pådro seg gult kort i det 84. minutt, og ble byttet ut like etterpå. Han får karakteren fem av lokalavisen.

Norwich står uten poeng på sesongens seks første kamper og har sluppet inn 16 mål.

Birmingham 0-0 Preston

Seieren til Aston Villa på Old Trafford får nok større oppmerksomhet i Birmingham enn at byens Championship-lag spilte 0-0 mot Preston.

Tahith Chong spilte hele kampen for Lee Bowyers Birmingham, som har spilt tre kamper på rad uten seier.

Nottingham Forest 1-1 Millwall

Steve Coopers første kamp som Nottingham-sjef endte med poengdeling mot Millwall.

James Garner beholdt plassen på laget og spilte hele kampen på sentral midtbane. Lokalavisen gir Garner 7/10 og skriver at det meste av Nottinghams spill gikk gjennom ham.

Swansea 1-0 Huddersfield

En av spillerne som får mest oppmerksomhet etter Swansea hjemmeseier er Ethan Laird, som ifølge lokalavisen skapte begeistring hos fansen.

– Hadde mange taklinger som hjalp Swansea, og leverte alt i alt en meget god kamp. Forsvant litt i andre omgang, men kan uansett være veldig fornøyd, heter i det i spillerbørsen, der Laird belønnes med en åtter.

Seieren var manager Russell Martins første på hjemmebane i Championship og sånn sett sårt tiltrengt.

Plymouth Argyle 2-1 Doncaster Rovers

I forrige kamp vant Doncaster Rovers for første gang denne ligasesongen, men lørdag ble det tap igjen, riktignok i en tøff bortetur (både sportslig og geografisk) til Plymouth.

Ethan Galbraith spilte hele kampen for Doncaster, og han var nest sist på Doncasters mål, som helt frem til straffesparket like før slutt så ut til å gi Doncaster et uavgjortresultat.

Doncaster Free Press gir Galbraith karakteren 6 for det han leverte, og gir ham minus for at han i denne kampen manglet litt ro med ballen.

Leyton Orient 0-0 Mansfield Town

Mansfield-forsvaret har slitt stort i sesongstarten, og har virkelig fått høre det fra manager Nigel Clough, men mot gode Leyton Orient (som ligger på opprykksplass) endte det målløst – en opptur for Stags.

Nathan Bishop stod som vanlig i mål for Mansfield, og etter mange kamper hvor han ikke har vært skyld i de mange baklengsmålene, så gjorde det nok godt for ham å holde nullen.

Mansfield er fortsatt langt nede på tabellen, men det skal ikke så mye til før de plutselig er oppe der de ønsker å være heller, siden det fortsatt er jevnt etter ni kamper.

Rio Grande 3-2 Atlanta United (2)

Det har blitt en del tap for Atlanta United 2 i det siste – og natt til søndag tapte de for tredje kamp på rad.

Connor Stanley startet kampen på benken, men kom inn med litt over 20 minutter igjen.

På det tidspunktet var kampen allerede ferdigscoret, og Stanley klarte ikke å redde poeng for bortelaget.

Andre:

• Reece Devine var ubenyttet reserve da St Johnstone tapte borte mot Hibernian.
  • Axel Tuanzebe kunne ikke være med da Aston Villa vant på Old Trafford. Erstatteren Hause havnet i sentrum ved å bli matchvinner, i tillegg til at han også laget straffesparket som Bruno Fernandes bommet på.
  • Di’Shon Bernard ble sittende på benken hele kampen da Hull tapte 0-2 borte mot Stoke.
  • D’Mani Mellor var ikke i troppen da Salford City spilte 2-2 mot Northampton.
  • Will Fish var ubenyttet innbytter da Stockport vant 2-1 mot Wrexham.