Nye minutter for Sánchez

DE UTLÅNTE: Varierende lørdag for våre mange utlånte spillere.

Lecce 1-1 Inter

Alexis Sánchez returnerte nylig etter skade, og søndag fikk han flere minutter da Inter jaget seier mot Lecce. Chileneren kom inn på stillingen 1-1 med åtte minutter igjen, men klarte ikke å vippe kampen i Antonio Contes favør. Inter mistet to poeng mot nedrykkstruede Lecce og tapte dermed terreng til Juventus, som topper Serie A med et forsprang på fire poeng.

Genoa 1-3 Roma

Mens United sliter med dekningen på stopperplass, fortsetter oppturen for Chris Smalling i Roma. Søndag ble det 3-1-seier mot Genoa. United-stopperen spilte hele kampen sammen med sin faste makker Gianluca Mancini. Roma ligger på fjerdeplass i Serie A og kjemper om en plass i Champions League neste sesong.

Arsenal 1-1 Sheffield United

Dean Henderson og Sheffield United fortsetter å bite godt fra seg i Premier League. Lørdag var det nyopprykkede laget fullt på høyde med Arsenal. Det gjorde at Henderson ikke fikk allverden å gjøre.

Målet til Arsenal kunne keeperen heller ikke gjøre noe med. Et innlegg fra venstre gikk gjennom hele feltet og fant Gabriel Martinelli på bakerste stolpe. Da var Henderson spilt ut, og Martinelli kunne bare lirke ballen inn. John Fleck sørget for at det endte 1-1 på Emirates.

Hearts 5-0 Airdrieonians

Joel Pereira spilte fra start i den skotske cupen hjemme mot Airdreieonians. Det endte med overkjøring fra Hearts sin side, og heller ikke Pereira fikk mye å gjøre bakerst i banen. Til slutt sto det 5-0 på tavla, og Pereira kunne dermed notere en null og et par redninger i løpet av kampen.

HOLDT NULLEN: Joel Pereira.

Bolton 0-1 Portsmouth

Ethan Hamilton og Bolton sliter tungt i League One om dagen, og klarte heller ikke å ta poeng i lørdagens hjemmekamp mot Portsmouth. Hamilton spilte hele kampen for de hvite, og kunne sendt Bolton i ledelsen allerede etter seks minutter. Skuddet hans gikk dessverre like til side for mål.

Christian Burgess ble kampens eneste målscorer, og dermed står Bolton fortsatt med kun sju poeng i League One (Bolton startet med 12 minuspoeng etter økonomiske problemer).

Northampton 4-1 Morecambe

George Tanner fikk igjen 90 minutter for League Two-klubben Morecambe. Venstrebaken kunne derimot ikke hindre at Morecambe gikk på et stygt 4-1-tap borte mot Northampton.

Dermed falt Tanner og Morecambe helt ned på sisteplass i League Two, etter at Stevenage vant sin kamp. Det er riktignok bare ett lag som rykker ned fra divisjonen, men Moreambe må begynne å vinne igjen for at Tanner ikke skal oppleve å rykke ned på sitt utlån.

TAP: George Tanner sitt Morecambe tapte igjen, og ligger nå helt siste i League Two.

Stocksbridge Park Steels 3-1 Wisbech Town

Jacob Carney voktet buret for Stocksbridge Park Steels i hjemmeseieren deres mot WIsbech Town. Keeperen hadde etter rapportene en strålende redning på stillingen 0-0, og like etterpå gikk Stocksbridge opp i ledelsen. Den ga de aldri fra seg, selv om Carney måtte se nullen sprekke mot slutten.

Hjemmelaget hadde derimot god kontroll og vant til slutt 3-1. Stocksbridge ligger på sjuendeplass i BetVictor Northern Premier (Sør-Øst divisjonen), og er dermed på skuddhold til å ta en play off-plass.

Stalybridge Celtic 2-4 Basford United

Alex Fojtíček og Max Taylor var begge med fra start for Stalybridge Celtic. Hjemmelaget hadde tredjeplasserte Basford United i kne til pause, og ledet 2-0.

Men så raknet det helt for Stalybridge. Sju grusomme minutter, som blant annet inneholdt et selvmål og et straffespark, gjorde at Fojtíček måtte plukke fire baller ut av nettet, og Basford hadde snudd kampen. Både Fojtíček (så klart) og Taylor var på banen i samtlige minutter for Stalybridge, som fortsatt ligger høyt oppe på BatVictor Northern Premier (Premier divisjonen). De ligger på sjuendeplass med tre poeng opp til play off.