– De to første var ordentlige nummer 9-scoringer

For første gang siden 2013 scoret en United-spiller hat trick i Premier League. Den mannen heter Anthony Martial.

Sheffield United hadde ingenting å stille opp med på Old Trafford onsdag kveld. Anthony Martial og resten av United-spillerne holdt nemlig lekestue med bortelaget i kampen som endte med 3-0.

Da var det ikke rart at det var en smørblid Anthony Martial som møtte MUTV etter kampen:

– Jeg føler meg veldig bra og det er mitt første hat trick i karrieren. Jeg håper jeg vil score flere, men jeg er fornøyd fordi hele laget spilte bra.

Gjennom hele oppgjøret fikk vi se et United-lag som prøvde å kombinere på små flater. Franskmannen sier at dette er noe de øver på.

– På trening har vi øvd masse på å linke opp med hverandre. I dag var en veldig god kamp og vi skapte masse sjanser, så jeg er fornøyd.

SMÅ FLATER: Her med Paul Pogba i aksjon.

Både Marcus Rashford og Martial har 19 scoringer denne sesongen. På spørsmål om det er en konkurranse mellom de to er tremålsscoreren sikker i sitt svar:

– Det er ikke noe konkurranse, han gir meg jo to målgivende i dag. Det viktigste er å vinne og du ser at når jeg hadde en sjanse sentret jeg til Marcus sånn at han kunne score.

Martial mener at det tredje målet var kveldens fineste og det kan vi nok alle være enig i, men franskmannen er mest glad for de to andre han scoret, og det er nok Ole Gunnar Solskjær også. Martial har fått kritikk for at han ikke er god nok i boksen, men det ble motbevist i kveld.

– Det siste målet var veldig bra. De to første var ordentlige nummer 9-scoringer, så jeg glad for dem. 

På spørsmål om det var rart å ikke feire hat tricket foran supportene svarer Martial først på en spøkefull måte.

– Det var veldig bra. Supporterne virket fornøyde.

Før han kommer med et mer seriøst svar.

– Det var veldig rart (at de ikke var her), men jeg tror de er glade på mine vegne og det går fint å spille sånn her (uten tilskuere).

Allerede på lørdag skal United spille FA-cupkamp mot Norwich. I den kampen blir nok franskmannen hvilt fra start, men han er uansett sikker på hva det gjelder å gjøre resten av sesongen.

– Jeg vil bare score flere mål og gjerne i alle kamper. Det er viktig for laget, og jeg må fortsette sånn her for å hjelpe laget til å vinne kamper.