– De nærmer seg klar for en reservelagskamp

Ole Gunnar Solskjær møter pressen før kampen mot Club Brugge.

Torsdag kveld skal det siste av to oppgjør mot Club Brugge spilles, og hvem som går videre til 16-delsfinalen i Europa League vil vi få svar på under flomlysene på Old Trafford.

Dagen før kampdag møtte Ole Gunnar Solskjær og Luke Shaw til pressekonferanse.

Etter at journalistene på pressekonferansen hadde gratulert United-manageren med 47-årsdagen, begynte den delen alle kom for.

Det første Solskjær blir spurt om er troppen som trente onsdag formiddag.

– Vi hadde en og annen smell på trening, men jeg tror de fleste som trente skal være klare. Vi har en spilleklar tropp på 25 utespillere som hadde en bra treningsøkt. Vi ser sterkere ut nå. 

Timothy Fosu-Mensah og Axel Tuanzebe har begge vært på skadelisten en stund, men ble observert på treningen før pressekonferansen. Manageren kunne meddele at de likevel ikke blir klare for Brugge.

– De nærmer seg klar for en reservelagskamp eller en kamp bak lukkede dører. Jeg vil at de skal prøve seg der før de kommer tilbake til førstelaget. 

– Er Europa League den beste måten for dere å komme dere inn i Champions League til neste sesong? 

– Jeg tror vi trenger å ta en kamp om gangen. Begge turneringer [Premier League og Europa League] er viktige for oss, men i en cup kan du ryke på grunn av én dårlig dag. Vi tar en kamp om gangen og prøver å ta så mange poeng som vi kan i ligaen. Cuper er mer tilfeldig og man kan ikke belage seg på å vinne den, sier Solskjær som presiserer at de selvfølgelig ønsker å vinne Europa League.