– De kan gi ethvert lag trøbbel

Harry Maguire og United har topp fire i sikte nå som United-angrepet ser farlig ut igjen.

Kampen om en topp fire-plassering virker litt mer spennende nå enn bare for en uke siden, etter at United har nærmet seg litt selv etter tøffe kamper mot Tottenham og City.

Veien opp til Liverpool og Leicester er lang, og det er fortsatt åtte poeng opp til Manchester City, men nå er avstanden nede i fem poeng til Chelsea på plassen over oss.

Lørdagens kaptein, Harry Maguire, sier til MUTV at United har topp fire i sikte, men at United skal fokusere på egne resultater.

– Jeg tror en må passe på sine egne resultater og ikke følge med andre steder. Vi må bare fortsette med å vinne kamper – nå har vi vunnet to på rad mot Spurs og City.

– Vi har enda en stor kamp neste uke [mot Everton]. Topp fire er innenfor rekkevidde, men vi må passe på våre egne resultater og prøve å få de tre poengene, og stadig bli bedre.

FOKUSERT: Harry Maguire.

Maguire trekker spesielt frem frontfireren – Martial, Rashford, James, Lingard – etter derbyet.

– Gutta startet veldig bra i førsteomgang, og de fire fremme var skremmende [gode]. Når de er i slag slik som det, så kan de gi ethvert lag trøbbel.

– I løpet av den siste måneden eller så har jeg sett på angriperne og tenkt at de kommer til å score mål. I starten av sesongen scoret vi egentlig ikke mer enn ett mål per kamp, men nå har det vært flere kamper hvor vi har scoret [flere].

– De er en stor trussel, de er store talenter, og jeg tror ting er i ferd med å gå seg til nå. Vi tar ikke av, men det er tre viktige poeng, en spesiell seier, og jeg er veldig glad på fansens vegne.

Maguire ga også uttrykk for at han var veldig stolt over å lede laget i et derby som kaptein.

SCORER MÅL IGJEN: United.