– De har noen styrker som det ikke er så mange andre lag og klubber som har

Ole Gunnar Solskjær kom med skadeoppdateringer på mandagens pressekonferanse, og i MUTV-intervjuet som publiseres på kampdag sa han litt mer om det.

Eric Bailly måtte ut mot Watford, men trente igjen mandag.

– Ja, han har vært på gresset, og han gjorde ikke alt, men han har gjort litt lett trening, og heldigvis var det ingen hjernerystelse som vi sa. Det var en veldig vond smell siden han ble truffet av Deans kne, så det er positive nyheter.

– Luke og Victor trente begge for fullt, og Paul var også der ute. Han gjorde ikke alt, men han er mer eller mindre klar også. 

MER ELLER MINDRE KLAR: Paul Pogba.

Tror Burnley-spissene vet hva hverandre spiser til frokost

Solskjær har snakket flere ganger nå om at tabellposisjonen nå i januar ikke er noe han ser særlig verdi i å være opptatt av, men han er mer villig til å snakke om utvikling. United hadde 25 poeng etter 17 kamper i fjorårssesongen, og vil med seier mot Burnley være oppe på 36 poeng etter 17 kamper denne sesongen.

– Jeg føler laget utvikler seg hele tiden. Vi er bedre og sterkere mentalt, vi vet mer om oss selv, laget fungerer bedre sammen, og kommer seg over linja i de tettere kampene, vi vinner jevne kamper. Det har vært en viktig ting for oss, for de ekstra poengene har kommet fra seiere som mot Southampton borte, Brighton borte og Wolves hjemme – kamper hvor vi har scoret seiersmålet på overtid. Dette var alle viktige poeng, så vi blir bedre og utvikler oss, ja. 

United fikk problemer på dødballer mot Manchester City, og det å gjøre det godt på dødballer blir nok fort en viktig del av Burnleys kampplan også.

– Vel, det er Barnes eller Wood eller Rodríguez med den kvaliteten på avleveringene de får fra Westwood, McNeil og Robbir Brady – som vi kjenner til – og også Gudmundsson. Vi kjenner til dødballeveransen, og også innleggene i åpent spill. Backene dundrer på og sender inn innlegg. De har veldig fysisk sterke og smarte spisser, og det er ikke mange lag som har hatt en spissduo like lenge som dem, for jeg er sikkert på at de kjenner hverandre ut og inn – jeg er sikker på at spissene til Burnley til og med vet hva hver av dem spiser til frokost! Det er en utfordring vi bare må omfavne, og være klare for.

HAR SPILT SAMMEN LENGE: Ashley Barnes og Chris Wood.

– [Burnley borte] er en stor utfordring, og er det Premier League handler om hvis du ønsker å ha suksess. En må være klare mentalt, og gjøre seg fortjent til å spille [som i: å vinne duellene], for de er et av de bedre organiserte lagene i ligaen. De har noen styrker som det ikke er så mange andre lag og klubber som har, så disse kampene har på en måte en stor påvirkning på moralen og lagånden i laget vårt, for om en vinner kamper som dette så gir det deg et veldig, veldig sterkt grunnlag senere.

Roste Bishop

Mandag kom nyheten om at målvakt Nathan Bishop har signert en ny kontrakt med United, frem til 2023 (med forlengelsesopsjon til 2024).

– Nathan kom inn forrige sesong, Richard [Hartis, keepertrenere] kjente til ham fra tidligere fra aldersbestemte landslag, og han har kommet inn og gjort det veldig godt. Han har imponert og forbedret seg, han har en veldig god innstilling. Han jobber for å bli bedre, og han er ung, og jeg synes han fortjener sin nye kontrakt. Vi ser på det neste steget for ham, som kanskje er å gå ut på lån. Han kan være klar for spill i Championship eller League One.

– Han har gjort det veldig bra i treningsgruppa, alle gutta liker veldig å ha ham på trening fordi han er en keeper som ofrer alt hver gang for å holde ballen ute av nettet. Han har en bra personlighet, og er en vi verdsetter i gruppa.

Les flere Solskjær-sitater her.

SIGNERTE NY KONTRAKT: Nathan Bishop.