– De Gea er forventet å starte i finalen

Lokalavisen Manchester Evening News mener å vite at Ole Gunnar Solskjær har bestemt seg for hvordan han vil legge sin keeperkabal ut sesongen.

Samuel Luckhurst, som er sjefsskribent i avisens United-dekning, melder nemlig at David de Gea er forventet å spille fra start i Europa League-finalen mot Villarreal i Gdansk.

United-journalisten skriver også at Dean Henderson er forventet å spille fra start i serieavslutningen, når Solskjærs menn drar til Molineux for å møte Wolverhampton.

Etter De Geas barselfravær tidligere i vår, har Henderson i stor grad overtatt hovedansvaret for å dekke United-målet i Premier League, mens De Gea har blitt «nedgradert» til cupkeeper. Den posisjonen tyder det nå på at han beholde før sesongens siste og viktigste kamp.

deful
HEISANN: David de Gea kunne vinke til hjemmesupporterne da han fikk spille fra start mot Fulham tirsdag.

Før sesongen ble det stilt spørsmål rundt hvordan Solskjær ville løse keepersituasjonen i United, gitt at klubben er i besittelse av to målvakter som utvilsomt har lyst til å ha rollen som ubestridt ener.

Manchester Evening News skriver at begge de to målvaktene har hatt problemer med Solskjærs håndtering av situasjonen på forskjellige tidspunkter i løpet av sesongen.

Henderson skal ha blitt lovet å få starte i flere enkeltkamper, for så å ikke spille, noe den fremadstormende keeperen skal ha uttrykt sin misnøye med overfor sjefen. Avisen skriver også at forholdet mellom De Gea og Solskjær skal ha vært «et problem» tidligere denne sesongen.

– Jeg har to veldig gode keepere og de siste seks ukene har de mer eller mindre alternert hver kamp. Begge er klare og begge gjør det bra, sa Solskjær etter Fulham-kampen tirsdag.

Nordmannen avkreftet da at valget om å starte med David de Gea før kampen ville ha innvirkning på hvilken burvokter han velger fra start mot Villarreal.