De fantastiske GIF’ene vi ikke vil se

Uniteds ligacupmotstander med underholdning på Twitter.

Onsdag møter vi Bristol City, et Championship-lag som for tiden seiler på en utrolig medgangsbølge.

Klubben ligger på tredjeplass på tabellen, og Lee Johnsons mannskap har vunnet sine fire siste kamper, senest mot Nottingham Forest på lørdag. Hva er hemmeligheten?

Kanskje er det det at hele klubben drar lasset gjennom, og på alle mulige måter skaper god stemning. Mest kjent er GIF-ene klubbens medieavdeling sender ut etter Bristol City-scoringer.

Det er ikke uvanlig at klubbers Twitter-kontoer har en grafisk måte å fortelle at et mål har inntruffet, men det er mer uvanlig at det er gjennom GIF-er av den typen @bcfctweets slår til med.

For hva kan en egentlig si når et avgjørende mål rett før slutt mot en play-off-rival blir registrert gjennom en GIF som denne?

Eller hva med dette?

Eller den fra bildet øverst i saken?

Helt oppe i opprykkskampen på nivå to har de ikke vært siden faren til Lee Johnson var manager. Gary Johnson (nå manager i Cheltenham Town) førte klubben til opprykksfinalen mot Hull i 2008, der det ble tap. Nå er laget fra det sørvestlige England helt der oppe igjen.

Laget fremstår ikke  styrket på spillerfronten sammenlignet med de siste årene, og de har i tillegg manglet en del spillere i det siste, så kanskje GIF-ene og den gode stemningen rundt klubben skal få litt av æren for fremgangen?

Spillerne kommer med idéer selv, og heldigvis er midtstopper Aden Flint (fra vårt øverste eksempel) en usedvanlig målfarlig midtstopper, for han har mange av de beste.

Under er flere absurde eksempler på GIF-er Bristol City har brukt til å feire mål denne sesongen:

Selv om de er morsomme, får vi uansett håpe at vi slipper å se noe slikt i onsdagens kamp.