– De blir tatt godt imot

Wilfried Zaha er sikker på at de nye spillerne kommer til å få en fantastisk opplevelse på turné med United.

Zaha har sin første turné friskt i minne når han snakker om forventningene til denne sommerens tur til USA.

Vingen var selv ny i klubben da de reiste til Asia sist sommer, og til ManUtd.com forteller han om opplevelsene fra den gang.

– Jeg likte virkelig godt å være med på turné sist sommer, og jeg følte at jeg spilte bra. Da jeg kom hit fikk alle meg til å føle meg komfortabel, noe som gjorde det lett for meg å føle meg hjemme på banen, sa Zaha.

De nye vil klare seg

Zaha var 20 år sist sommer, og for en unggutt kan det være vanskelig å komme inn i en så stor klubb som United, men den tidligere Crystal Palace-spilleren er sikker på at Luke Shaw (19) og Ander Herrera (24) kommer til å gli rett inn i laget.

– Det å føle seg komfortabel på banen hjalp meg virkelig, og det er en stor del av det å spille for en klubb som dette. Man er nødt til å føle seg komfortabel og ha selvtillit, og jeg er sikker på at folk som Ander og Luke kommer til å klare seg kjempebra.

Massiv forandring

Det å reise med United er ikke som å reise med andre lag, noe Zaha også fikk oppleve. Overgangen fra reisene med Crystal Palace, til den massive interessen som er rundt Uniteds lag, var enorm.

– For å være ærlig, det var helt vilt. Jeg hadde aldri vært i nærheten av å oppleve noe slikt. Du kan ikke forstå det før du er på innsiden her. Det var en god erfaring, det samme som å spille på Old Trafford. Lyden, størrelsen… det finnes ikke noe bedre.