– De begynner å kjenne hverandre godt nå

United er nødt til å forsvare seg godt mot Liverpool hvis de skal ha håp om poeng. Hvert fall nå som Marcus Rashford mest sannsynlig er ute av spill.

Rent bur i tre av de siste kampene er uvant kost. Men fra å være et lag som «aldri» holdt nullen, har faktisk Ole Gunnar Solskjær klart å snu den trenden.

Mot Liverpool er United kanskje nødt til å gjøre det igjen for å ta poeng mot Liverpool, som sjeldent slipper inn mål.

Sjefen er uansett fornøyd med det han har sett defensivt de siste ukene, og tror det har noe med å gjøre at spillerne blir tryggere på hverandre.

– Vi jobber med det hele tiden, så klart. Det er selve fundamentet i et lag, å forsvare seg bra, og jeg synes det har forbedret seg, sa Solskjær på den andre delen av pressekonferansen før Liverpool-kampen.

Han er klar over at de må forsvare seg mye bedre søndag, enn de gjorde mot City i ligacupen for halvannen uke siden. Da var United uten Harry Maguire. Men den nyutnevnte kapteinen er så klart i troppen som reiser til Anfield.

Og mest sannsynlig danner han igjen stopperpar med Victor Lindelöf.

– Harry og Victor har vært gode i par, og de begynner å kjenne hverandre godt nå. Men det handler også om resten av laget. Vi vet at alle elleve er nødt til å forsvare seg bra mot et lag som Liverpool.

– Har du noe som begynner å ligne på en klassisk forsvarssfirer bak der nå?

– Jeg håper det. Men vi har andre også. Diogo (Dalot) er en ung og offensiv back. Tim (Timothy Fosu-Mensah) har spilt på høyrebacken for Nederland og er bare 21 år gammel, sa Solskjær og fortsatte å ramse opp:

– Vi har også den potensielt beste venstrebacken i England med Luke (Shaw). Han har fått en fin utfordring nå, ettersom at Brandon (Williams) har kommet inn og gjort en god jobb. Men ja, vi har et bra fundament der nå.

KONKURRANSE: Luke Shaw skal få slite med å gjøre venstrebacken til sin igjen etter Brandon Williams (i bakgrunn) sine prestasjoner i det siste.

Solskjærs United er faktisk det eneste laget som har klart å ta poeng fra serieleder Liverpool denne sesongen. Også i fjorårssesongen klarte Solskjær uavgjort mot Jürgen Klopps lag.

Å dra til Anfield blir likevel en annen utfordring.

– Det er United mot Liverpool, så jeg trenger ikke å motivere spillerne. De vet  hva det handler om.

– Taktisk sett så har vi spilt på to forskjellige måter mot Liverpool. Begge to er måter å få til et resultat mot dem på. Men det er en annen sak å dra til Anfield, enn å spille hjemme så klart, sa Ole Gunnar Solskjær.