– David sa han ble distrahert

Everton satte inn 2-1 på overtid, men scoringen ble til slutt annulert og lagene fikk derfor med seg ett poeng hver fra søndagens kamp. Les reaksjonene fra Ole Gunnar Solskjær til BBC Sport under.

Det ble til slutt 1-1 mellom Manchester United og Everton søndag ettermiddag etter en intens avslutning på kampen hvor begge lag var nære på å hente seieren hjem de siste minuttene.

Everton fikk en annulert scoring på overtid etter at VAR blandet seg inn og mente Gylfi Sigurdsson var delaktig i scoringen til Dominic Calvert-Lewin på overtid.

Carlo Ancelotti var lite fornøyd og fikk rødt kort av dommer Chris Kavanagh etter kampslutt.

På spørsmål om Solskjær ville reagert på om samme situasjon hadde gått mot hans lag, var nordmannen i tvil, og mente han heller ville forholdt seg til dommeravgjørelsen.

– Jeg tror ikke det. Man må akseptere det. David sa han ble distrahert, så jeg tror det var en riktig avgjørelse.

Ellers hadde Solskjær følgende å si etter kampen:

– Jeg syns vi var fantastiske i første omgang, selv etter en merkelig start.  Jeg syns vi spilte veldig god fotball og burde ha ledet etter første omgang.

KRANGEL: Det var til tider en opphetet stemning på Goodison Park søndag ettermiddag.

Fortjent resultat:

Nordmannen mener 1-1 likevel er et riktig resultat for lagene.

– Ett poeng til hvert av lagene syns jeg er fortjent. Vi styrte første og de styrte andre omgang.

David De Gea gjorde en stor tabbe etter tre minutter da Calvert-Lewin blokkerte et utspark fra spanjolen som sekundet etterpå endte med scoring til de blå. United-sjefen hadde ikke mye å si om tabben til De Gea, uten at alt kan skje i fotball.

– Det er fotball, og slike merkelige ting hender iblant.

Solskjær valgte heller å rose Calvert-Lewin for innsatsen han la i angrepet til Everton.

– Han jakter alt, så han fortjente målet.

lindelof og calvert-lewin
DUELL: Calvert-Lewin var farlig frempå ved flere anledninger under søndagens kamp.

Bruno Fernandes scoret sitt tredje Premier League-mål for United, og denne gangen satte portugiseren inn et spillemål utenfor sekstenmeteren. Solskjær hadde følgende å si om Brunos prestasjoner.

– Det var et godt mål og en god pasning fra Nemanja.

– Han hadde en god del skudd. Noen ganger bommer han, og noen ganger scorer han.

Det ble til slutt bare en scoring til hvert av lagene, selv om det ved flere tilfeller lå mål i luften på Goodison Park.

Solskjær og Manchester United beholder femteplassen, og ligger fortsatt tre poeng bak Chelsea som innehar fjerdeplassen i Premier League.