De Gea: – Må lære av sine feil

David De Gea oppmuntrer den unge Benfica-målvakten.

For to uker siden var Mile Svilar et ukjent navn for mange, men etter Champions League-kampen mot Manchester United i Lisboa var keepertalentet på alles lepper.

Dessverre handlet det ikke om at han ble den yngste keeperen som har startet en Champions League kamp i turneringens historie (18 år, én måned og 22 dager gammel), men heller at han rygget ballen i eget mål.

Marcus Rashfords dødball ble kom for tett på målvakten, som plutselig sto bak egen linje med ballen i hendene.

Etter kampslutt kunne man se at landsmann Romelu Lukaku var raskt borte for å gi sin støtte til stortalentet, men også David De Gea hadde noen fine gloser på lager.

Flere av United-spillerne reagerte umiddelbart etter kampslutt.

– Ja, jeg hadde sympati med han. Sånn er dessverre livet til en målvakt, men det kan være ekstra ille når man er ung og gjør en sånn tabbe. Man er rett og slett nødt til å lære av de feilene man gjør. Han er fortsatt ung, helt i starten av sin karriere og jeg er sikker på at han vil gjøre det bra, sier De Gea i den siste utgaven av United Review.

David De Gea, som heller ikke var fri for feil i starten på sin United-karriere, vektlegger det at unggutten bare må glemme det som skjedde i Lisboa.

– Det viktigste hvis du gjør en feil er at du prøver å glemme det så fort som mulig, for å så bare fortsette med sitt spill. Man må jobbe hardt å nyte spillet, avslutter De Gea.

Tirsdag kveld får Svilar etter alle solemerker en ny mulighet til å vise seg frem på den største scenen – Old Trafford.

Avspark er kl 20.45, og her kan du se oppgjøret: Viasport 1 (N), Viasat Sp. Premium (S), Viasat Xtra 1 og TV3 MAX (DK).

Vi følger også så klart kampen LIVE her på united.no!