Dagbok fra USA

United.no har tatt seg videre til Houston.

Vi har, etter en forholdsvis humpete flytur, ankommet Texas der Manchester United skal spille sin siste kamp i USA i sommer.

Den fuktige luften og høye temperaturen er neppe ideell for Paul Scholes og lagkameratene, men likevel vil laget trolig ønske å heve seg etter nederlaget mot timannssterke Kansas Wizards.

Det er ikke veldig mange timer siden united.no sto og intervjuet Ben Amos etter kampen på Arrowhead Stadium i Missouri. Men allerede nå har vi beveget oss til den siste etappen på vår reise, mens United-troppen skal videre til Mexico i slutten av uka.

Det er imidlertid liten tid til å hvile, for om ikke lenge er det klart for en ny pressekonferanse med Sir Alex Ferguson og en United-spiller. Jeg blir overrasket hvis de i dag blir servert grillmat og får underholdning i form av gospelmusikk fra rommet ved siden av, som absurd nok skjedde i Kansas.

Jeg er usikker på om hotellet har en småsjarmerende eller grufull cowboy-stil. Det er i hvert fall sikkert at tiden har stått stille i bygningen , mens Houston som by har hengt bedre med i verdensutviklingen.

Men jeg kan ikke la manageren vente, han liker ikke sånt. Følg med for full dekning fra pressekonferansen utover.

Følg Jon Martin Henriksen på Twitter.