Dæhli skaffet avgjørende straffe

– Han var en av Norges aller beste, sier landslagstreneren til united.no.

Etter å ha tatt noen måneders pause fra aldersbestemte landslag for å fokusere på United, var Mats Møller Dæhli tilbake på landslaget mandag.

Da spilte han fra start da Norge G19 møtte Tyrkia G19 på La Manga.

Det ble et vellykket comeback.

Norge ledet 2-0 ved pause, men Tyrkia slo tilbake til 2-2 i 2. omgang. Norge klarte imidlertid å heve seg, og fem minutter før slutt avanserte Dæhli inn i feltet med ballen. Der ble han ureglementert stoppet, og Norge fikk straffen som ble avgjørende til en 3-2-seier.

– Mats er arbeidsom. Han er god i nærdueller, veldig kreativ og fa til å holde på ballen. Han er veldig god i mellomrommet, til å slå stikkere derfra, eller når han går selv, som han gjorde da vi fikk straffe. Han spilte en meget god kamp. Han var en en av Norges beste, sier landslagssjef Øivind Nilsen til united.no.

Dæhli spilte indreløper på det norske laget.

– Vi er veldig fornøyd med å ha Mats tilbake. Han er såpass kreativ at han kan sette en standard for de andre på akkurat det. Dessuten er han hardtarbeidende. Hele tiden. Jeg hadde forhåpninger om at han skulle levere som han gjorde etter det han viste for oss mot Serbia i fjor, og det var fint å se at han var såpass god, sier Nilsen videre.

Det norske G19-landslaget spiller ny kamp på La Manga onsdag og fredag.